3. OTROS PROYECTOS - ANTIC TEATRE

 1. més/ más/ more INFO:
  CAT: anticteatre.com/2a-assemblea-del-parlament-ciutada-de-cultura/
  CAST: anticteatre.com/2a-assemblea-del-parlament-ciutada-de-cultura/?lang=es
  ENG: anticteatre.com/2a-assemblea-del-parlament-ciutada-de-cultura/?lang=en

  2a ASSEMBLEA del PARLAMENT CIUTADÀ DE CULTURA DE BARCELONA
  a La Sala de l’Espai Francesca Bonnemaison
  8 de juliol de 18:30 h a 20:30 h

  Benvolgudes i benvolguts:

  El passat dissabte 11 de maig, al claustre del centre d’Arts Santa Mònica, de les 11 a les 14h, ens vam trobar unes 120 persones per a compartir el treball que un grup de 13 persones havíem estat realitzant com a continuïtat a la Jornada de política cultural municipalista del 27 de gener del 2019 a l’ Antic Teatre. (3. OTROS PROYECTOS - ANTIC TEATRE)

  En aquella assemblea oberta a tothom, vam poder deliberar sobre la proposta que fèiem des del grup impulsor de la trobada perquè el teixit cultural de la ciutat de Barcelona, disposés d’un espai obert i inclusiu per al debat permanent i l‘impuls de polítiques culturals com seria un ParlaMent ciutadà de la Cultura de Barcelona.

  Un parlament ciutadà, tal com vàrem explicar , és un espai no partidista de confluència, proposta, deliberació, cooperació i acció política d’ aquelles persones que actuen juntes per tal de fer de contrapès permanent als parlaments dels partits i les elits econòmiques, que sovint han instrumentalitzat i posat el sistema polític representatiu al servei d’una visió que redueix l’interès general als interessos financers i de mercat.

  És un dispositiu per a la creació d’espais d’enfortiment de la cultura política que organitza sessions de deliberació per fomentar l’intercanvi d’ informació, la comunicació, la formació, el diàleg i la reflexió col·lectiva. Promou estratègies col.laboratives per enfortir les activitats i el suport a iniciatives de persones, entitats i col.lectius per incrementar-ne la incidència social i política.

  El 11 de maig ( després d’ explicar a l’ assemblea en què consistia aquest dispositiu i com funcionava, i després d’ aclarir també els dubtes i escoltar les opinions contràries ) es va prendre l’ acord de crear aquest ParlaMent ciutadà de la Cultura de Barcelona amb l’ objectiu d’ obrir la possibilitat de fer política de manera cooperativa i inclusiva i incidir en els continguts i relat cultural de l’esfera pública en matèria de polítiques culturals.

  Per aquesta raó, el grup impulsor va elaborar un document base per al debat que us tornem a adjuntar amb aquest e-mail i que és el document que posem a disposició de tots vosaltres perquè ens feu retorn amb les vostres al.legacions o ara ja , amb els vostres comentaris a la propera assemblea.

  # vimeo.com/347023505 Uploaded 152 Plays 0 Comments
 2. Ja tenim #ParlaMentCiutadàdeCulturadeBCN #ParlaMentCiutadà El grup impulsor estem molt contents de poder transmetre aquesta metodologia i que és acceptada.

  # vimeo.com/335764443 Uploaded 160 Plays 0 Comments
 3. 1r ParlaMent Ciutadà de Cultura de Barcelona

  Per tal que la ciutat i el seu teixit cultural puguin disposar d'un espai constructiu de força legisladora, programadora i de debat!
  Per tal de sumar el màxim nombre de visions i aliances i obrir la possibilitat de fer política de manera cooperativa i inclusiva!
  Per tal d'incidir en els continguts i relat cultural de l'esfera pública de Barcelona en materia de polítiques culturals!
  Vine a la Primera assemblea oberta per a la creació d'un ParlaMent ciutadà de la Cultura de Barcelona!!!!

  11 MAIG 2019
  d'11ha14h
  AI claustre de l'Arts Santa Mònica
  La Rambla, 7 Barcelona

  Entrada lliure

  Si estàs interessat a assistir, envia'ns un mail amb el teu nom a
  pmcculturabarcelona@gmail.com

  # vimeo.com/334523890 Uploaded 299 Plays 0 Comments
 4. Intervenció sobre política cultural de Semolina Tomic, fundadora d'Antic Teatre, en l'acte de presentació de la plataforma Compromís per Barcelona.

  LA BONNE – Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison | 21 de març de 2019

  ____

  Intervención sobre política cultural de Semolina Tomic, fundadora de Antic Teatre, en el acto de presentación de la plataforma Compromís per Barcelona.

  LA BONNE – Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison | 21 de marzo de 2019

  # vimeo.com/325979568 Uploaded 687 Plays 0 Comments
 5. Jornada de Política Cultural Municipalista (Barcelona, Madrid, València)
  El 27 de gener a l'Antic Teatre - anticteatre.com/ -

  CATALÀ | Jornada sobre política cultural municipalista coordinada per Antic Teatre i celebrada el diumenge 27 de gener de 2019 a la sala de l'Antic (Barcelona).

  Amb la presència de Getsemaní de San Marcos, responsable de la Direcció General de Programes i Activitats Culturals de l’Ajuntament de Madrid; Joan Subirats, comissionat de cultura de l’Ajuntament de Barcelona; i Ximo Flores Cerdà, assessor en la Regidoria d’Educació, Joventut, Vivenda, Acció Cultural i Gestió de Patrimoni Municipal (València). Després de les seves intervencions es va generar un debat, moderat per Pere Faura, amb els i les assistents, treballadores i treballars de la cultura de Barcelona.
  ____

  CASTELLANO | Jornada sobre política cultural municipalista coordinada por Antic Teatre y celebrada el domingo 27 de enero de 2019 en la sala de Antic (Barcelona).

  Con la presencia de Getsemaní de San Marcos, responsable de la Dirección General de Programas y Actividades Culturales del Ayuntamiento de Madrid; Joan Subirats, comisionado de cultura del Ayuntamiento de Barcelona; y Ximo Flores Cerdà, asesor en la Regidoría de Educación, Juventud, Vivenda, Acción Cultural y Gestión de Patrimonio Municipal (Valencia). Tras sus intervenciones se generó un debate, moderado por Pere Faura, con los y las asistentes, trabajadores/as de la cultura de Barcelona.

  # vimeo.com/314096160 Uploaded 397 Plays 0 Comments

3. OTROS PROYECTOS - ANTIC TEATRE

Antic Teatre BCN Plus

Música, videocreación, conferencias, debates, presentación de proyectos, desarrollo de ideas, ciclos de teatro infantil, actividades con la comunidad, etc.

Música, videocreació, conferències, debats, presentació de projectes, desenvolupament d'idees,…


+ More

Música, videocreación, conferencias, debates, presentación de proyectos, desarrollo de ideas, ciclos de teatro infantil, actividades con la comunidad, etc.

Música, videocreació, conferències, debats, presentació de projectes, desenvolupament d'idees, cicles de teatre infantil, activitats amb la comunitat, etc.

Music, videocreation, conferences, debates, projects presentations, development of ideas, children's theater, community activities, etc.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.