1. # vimeo.com/141419632 Uploaded 36 Plays 0 Comments
 2. La marca catalana ha presentat una colorida nova col·lecció per la tardor/hivern 2015-2016. La seva companya de passarel·la, Cóndor, no ha pogut vestir la “nena més guapa del món”.

  Un any més, Bóboli ha estrenat aquest dimarts la jornada de la moda durant la 080BCN Fashion Week. Els nens han desfilat amb patinets skate, graffitis i auriculars de música en roba estampada i molt colorida. Però per les nenes la marca ha mostrat una col·lecció més galant, urbana i de colors blancs i negres.
  El passat mes de Juliol, la marca de roba juvenil ja va presentar la seva col·lecció durant la setmana de la moda barcelonesa a l’antic Hospital Sant Pau. Igual que a la primera desfilada l’any 2012, cançons animades de l’any com “Uptown Funk” (Mark Ronson i Bruno Mars) han acompanyat els nens i nenes en una desfilada alegre i divertida.
  Cóndor també ha presentat la seva col·lecció “Chocolat” amb complements de colors hivernals com el marró i tons pastel. La “nena més guapa del món”, Krsitina Pimenova, finalment no ha pogut desfilar per la marca al no tenir “els papers arreglats”, segons representants de l’institució. Tot i així, la nena ha animat els seus companys des de les grades.

  # vimeo.com/118681009 Uploaded 44 Plays 0 Comments
 3. # vimeo.com/109640606 Uploaded 0 Plays 0 Comments
 4. # vimeo.com/108720475 Uploaded 49 Plays 0 Comments
 5. (EFE )Lluitar per una vida digna per a tothom i mirar l'altre amb igualtat són els dos valors que a l'advocada mexicana Alejandra Ancheita li van inculcar des de nena a casa.

  "Eren dos principis molt concrets", diu aquesta dona que avui en dia és una de les advocades més combatents pels drets dels desfavorits a Mèxic. Ho diu en una entrevista amb Efe amb motiu de la campanya "25 líders, 25 veus per la infància" llançada per Unicef per commemorar el 25 aniversari de la Convenció sobre els Drets del Nen, que es compleix el pròxim 20 de novembre.

  Ancheita està nominada a un dels premis més prestigiosos en l'àrea dels drets humans, el Martin Ennals, que atorguen deu grups, entre ells Amnistia Internacional i Human Rights Watch, i el guanyador es coneixerà el pròxim 7 d'octubre.

  De la mà del seu Projecte de Drets Econòmics, Socials i Culturals (ProDESC), creat el 2005, aquesta advocada es dedica a litigar contra grans empreses que violen els drets laborals, els dels migrants o els dels indígenes.

  Filla d'un advocat que es va dedicar a defensar els més febles davant dels poderosos i va morir en circumstàncies mai totalment aclarides el dia en què ella va fer vuit anys, Ancheita ha estat blanc, com el seu pare, d'amenaces i intimidacions.

  En el seu treball, ha identificat que les violacions als drets laborals afecten a tota una comunitat i que també els nens acaben patint les conseqüències.

  PREGUNTA(P): Quina importància ha tingut la Convenció sobre els Drets de l'Infant a Llatinoamèrica? Creu que ha servit per millorar els drets dels nens d'aquesta regió?

  RESPOSTA(R): Jo crec que sí, que ha estat una aportació molt important per identificar la necessitat de millorar les condicions de vida, les condicions de treball inclusivament per als menors, nens d'Amèrica Llatina. (...) Amb la Convenció, l'aportació que atorguen per als nens és la visió que són subjectes de dret, és a dir, no necessàriament implica que han de dependre dels seus pares perquè tinguin el dret a una vida digna, a una identitat, a una nacionalitat, a una seguretat. (...) La Convenció recull tots aquests drets i, a més que els recull, també estableix les obligacions que tenen els Estats perquè aquests drets es puguin exercir i assegurin un projecte de vida integral per a aquests nens i no es quedi només en l'àmbit privat.

  P: Creu vostè que els governs l'han aplicat correctament?

  R: Jo crec que almenys en el cas de Mèxic hi ha una sèrie d'evidències que ens diuen que no s'ha pogut aplicar d'una manera justa o reeixida. En el cas del tema que ProDesc treballa, que són els drets humans i laborals, podem identificar que almenys a Mèxic el treball infantil és una situació del dia a dia.
  El treball infantil en condicions gairebé de servitud o d'esclavitud, que té a veure amb la impossibilitat que els nens desenvolupin el seu dret a l'educació, a la salut i el dret a una vida digna.

  P: ¿Què opina del problema dels nens migrants centreamericans que viatgen sols cap als Estats Units?

  R: Em sembla que és una falla estructural gravíssima que tenen els governs de tots els països involucrats. La reunificació familiar és un deute que tenen amb aquests nens i a més és un deute que tenen amb el que seran aquests nens i el que significarà per a aquestes generacions tota la desintegració familiar.

  P: Què creu vostè que suposa l'aniversari dels 25 anys de la Convenció?

  R: És una oportunitat per a les organitzacions de la societat civil per identificar de nou compte quines són les coses que s'han de millorar en la implementació i en el compliment per part del Govern mexicà.

  P: On s'hauria de posar l'accent a partir d'ara?

  R: El Govern mexicà i altres a Amèrica Llatina han de posar una atenció molt especial i un èmfasi molt clar en garantir el dret a la seguretat dels nens i el dret a l'educació, per poder donar una possibilitat de vida digna en la mesura en què ells vagin creixent i evitar també situacions de violència, no només a casa, sinó l'estructural que implica que han de sortir dels seus propis països.

  # vimeo.com/107411363 Uploaded 20 Plays 0 Comments

Diari Win

Diari Win Plus

En aquest canal trobareu els videos del diari infantil i juvenil, Diari Win.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.