1. De Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit controleert fruittelers op het juiste gebruik van bestrijdingsmiddelen. In deze video laten we zien waar de inspecteur op let. De NVWA heeft deze video verspreid via Twitter.

  # vimeo.com/65720272 Uploaded 31 Plays 0 Comments
 2. Staatssecretaris Dijksma van Economische Zaken breekt een lans voor eerlijk voedsel: Dat betekent bijvoorbeeld goed dierenwelzijn en diergezondheid, lage risico's voor de volksgezondheid, rekening houdend met natuur en milieu en een faire prijs voor de producent. Voor EZ maakte Westmedia deze nieuwsvideo.

  # vimeo.com/61346530 Uploaded 28 Plays 0 Comments
 3. Voor het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie maakten we een portret van architecte Angie Abbink. Zij is een van de deelnemers aan de economische missie naar Istanbul in mei 2012.

  # vimeo.com/43095770 Uploaded 13 Plays 0 Comments
 4. Verslag van het werkbezoek van Prins Willem-Alexander aan Fox-IT in Delft. De prins kreeg onder meer een demonstratie computer-hacken. Geproduceerd in opdracht van de Rijksvoorlichtingsdienst.

  # vimeo.com/39401846 Uploaded 37 Plays 0 Comments
 5. Staatssecretaris Bleker bracht op Texel een bezoek aan een aantal multifunctionele landbouwbedrijven. Voor het afscheidssymposium van de Taskforce Multifunctionele Landbouw maakten wij een korte film.

  # vimeo.com/39256146 Uploaded 10 Plays 0 Comments

Journalistieke producties

Westmedia PRO

Journalistieke videoproducties van Westmedia

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.