1. De Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit controleert fruittelers op het juiste gebruik van bestrijdingsmiddelen. In deze video laten we zien waar de inspecteur op let. De NVWA heeft deze video verspreid via Twitter.

  # vimeo.com/65720272 Uploaded 31 Plays 0 Comments
 2. De Hoeksche Waard kampt met een toenemende vergrijzing en jongeren die wegtrekken. Wat moet de regio doen om het gebied leefbaar te houden. Als start van een brede discussie maakte Westmedia een film, waarin bewoners en ondernemers in de Hoeksche Waard hun visie geven op de toekomst. Deze productie werd gemaakt in opdracht van het Ministerie van Binnenlandse Zaken, de Provincie Zuid-Holland en de Regio Hoeksche Waard.

  # vimeo.com/64145499 Uploaded 98 Plays 0 Comments
 3. De economie in West-Australië is booming en Nederlandse bedrijven zien er volop kansen. De ambassade en het consulaat helpen hierbij. Voor het Ministerie van Buitenlandse Zaken maakte Westmedia een video over economische diplomatie in de praktijk.

  # vimeo.com/63577684 Uploaded 39 Plays 0 Comments
 4. Wat zijn de kansen en uitdagingen voor ondernemers in crisistijd. Tijdens de presentatie van de Staat van de Economie 2013 door Minister Kamp werd deze video van Westmedia getoond. In aanloop naar het evenement verschenen op social media korte clips uit de video.

  # vimeo.com/59174247 Uploaded 30 Plays 0 Comments
 5. Leen Naaktgeboren,en Cor Visser hebben in 1953 als kind de watersnood meegemaakt. In deze film vertellen zij hun verhaal. Met deze film wil het waterschap Hollandse Delta laten zien wat er wordt gedaan om overstromingen als in 1953 te voorkomen,

  # vimeo.com/57232857 Uploaded 234 Plays 0 Comments

Beeldcommunicatie

Westmedia PRO

Portfolio Westmedia beeldcommunicatie

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.