1. Wij snappen hoe het werkt!

  Murekla audio- en visuele communicatie is een mediabureau. Hakken al 25 jaar met de bekende bijl! Kansen zien we overal. Onze handen kriebelen van alle mogelijkheden die we zien voor bedrijven om zich beter te profileren.

  Opvallende content, een pakkende Tv-commercial, een doeltreffende radiocommercial, een buitengewone bedrijfsfilm of een rake Facebook campagne komt niet zomaar op je pad. Daar is meer voor nodig; creativiteit, deskundigheid, techniek.
  En wat denk je? Dat hebben wij.
  Totaal niet bang. Niet voor lastige vragen of nieuwe ontdekkingen.

  Door een intelligentie strategie uit te stippelen kan met een relatief laag budget een maximaal bereik op radio en televisie worden gehaald. En met een minimum aan waste. Het is geen fabeltje dat een tv-commercial van een paar duizend euro soms meer effect sorteert dan één van enkele tonnen!

  Murekla mixt muzikaliteit en creativiteit met commercieel inzicht. De studio heeft daardoor aansprekende en succesvolle radio- en televisiecommercials kunnen ontwikkelen; commercials die in het oog springen en respons genereren.
  Maar met hetzelfde enthousiasme zet Murekla ideeën van reclamebureaus om in opvallend krachtige radio- en tv-commercials.

  # vimeo.com/143971848 Uploaded 314 Plays 0 Comments
 2. # vimeo.com/184702493 Uploaded 15 Plays 0 Comments

Murekla

Murekla PRO

Even voorstellen, wij zijn Murekla.
Een audio- en visueel productie bedrijf.
Radio en TV Commercials, bedrijfsfilms, web TV, Motion Graphics, film en Reclamemuziek en nog veel meer.

Bekijk onze portfolio op onze website murekla.nl

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.