JOURNALISTIEK

Steeds meer verzorgingstehuizen komen leeg te staan omdat ouderen langer thuis moeten blijven. In Voorst (Gelderland) redde het dorp haar laatste verzorgingstehuis, door er nu ook jongeren en ouderen zonder gezondheidsproblemen te laten wonen. Ze bouwen een eigen restaurant, kringloopwinkel en sociale werkplaats erbij. En zo ontstond het Huis van het Dorp. De plaatselijke bakker en huisarts zitten in het bestuur en nu dient de Benring als voorbeeld voor heel Nederland hoe je een bejaardentehuis een tweede jeugd kunt geven.

# vimeo.com/238545528 Uploaded 29 Plays 0 Comments

JOURNALISTIEK

DBC MEDIA PRO

Onderzoeksjournalistiek is een belangrijk onderdeel; van Dbc Media. Zowel in het heden als in het verleden proberen we te graven en te speuren. Opdrachtgevers zijn ondermeer NTR 'Andere Tijden' en Vara's tv-onderzoeksprogramma Zembla. Dbc Media maakte…


+ More

Onderzoeksjournalistiek is een belangrijk onderdeel; van Dbc Media. Zowel in het heden als in het verleden proberen we te graven en te speuren. Opdrachtgevers zijn ondermeer NTR 'Andere Tijden' en Vara's tv-onderzoeksprogramma Zembla. Dbc Media maakte 33 afleveringen voor Zembla. Ook voor buitenslandse zenders als de Belgsiche en Duitse televisie zijn we actief.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.