1. Anita Birkeland faldt over et opslag fra Corporate Take Off om at videreudvikle og markedsføre et system, der skal hjælpe virksomheder med at overvåge deres IT, og sprang til med det samme. Det var ikke så meget ideen, hun fandt interessant, men mere det at få lov til at arbejde med en virkelig mulighed, som man kunne skabe noget forretning omkring. Anita har længe overvejet at gå ind i IT-verdenen, men hun havde endnu ikke fundet sin indgang, og her hjalp Corporate Take Off hende

    # vimeo.com/63147600 Uploaded 290 Plays 0 Comments
  2. Apprestige er startet af Michael Nielsen, som studerer datalogi på Aarhus Universitet. Firmaet har for nyligt udgivet en app til iPhones, hvor studerende på Science & Technology kan se deres skoleskema.

    # vimeo.com/67799676 Uploaded 76 Plays 0 Comments
  3. Fire drenge fra Aarhus Universitet har haft en mere presset eksamensperiode end de fleste. Sammen vil de starte en virksomhed og deres forretningsplan er allerede gået videre til finalen i en stor iværksætterkonkurrence.

    Deres idé til virksomheden er at sælge en maskine, der kan producere billigt materiale til 3D printere. I øjeblikket er der kun store og dyre maskiner til industrielt brug på markedet, men drengene fra Aarhus vil gøre det billigere og bedre.

    Uploaded 36 Plays 0 Comments

Center for Entreprenørskab og Innovation

Aarhus Universitet PRO

AU CEI er et videncenter med en servicefunktion overfor alle universitetets faglige miljøer. Centerets funktion er at danne bro mellem den teoretiske forskning og dens anvendelse i samfundet.

AU CEI er også kompetencecenter for entreprenørskabs-undervisning…


+ More

AU CEI er et videncenter med en servicefunktion overfor alle universitetets faglige miljøer. Centerets funktion er at danne bro mellem den teoretiske forskning og dens anvendelse i samfundet.

AU CEI er også kompetencecenter for entreprenørskabs-undervisning på Aarhus Universitet. Et centralt fokus er, at de studerende i deres studieforløb tilegner sig handlekraft og kompetencer til værdiskabelse ved anvendelse af deres faglighed.

Centret er på en gang en serviceenhed og udviklingsenhed for de faglige miljøer ved Aarhus Universitet, og kan derfor assistere med udvikling af aktiviteter, der kan styrke universitetets samarbejde med offentligt og privat erhvervsliv, brancheforeninger og organisationer m.v.

AU CEI har adgang til samtlige fagligheder ved Aarhus Universitet og er således en attraktiv partner for eksterne rekvirenter af faglig viden – én indgang til den viden, der er behov for.

Læs mere på:
cei.au.dk/

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.