1. Teun Lucassen - PhD. Promoveert bij de groep Cognitieve Psychologie. Hij onderzoekt het vertrouwen dat mensen hebben in online informatie. Iets als Wikipedia, waar iedereen zomaar dingen kan aanpassen, zou volgens de theorie niet kunnen bestaan als betrouwbare bron. Toch treft een gemiddelde gebruiker vrijwel nooit een fout aan.

  # vimeo.com/61256803 Uploaded 31 Plays 0 Comments
 2. Kien Tjin-Kam-Jet - Onderzoeker Deep Web. Kien wil een zoekmachine bouwen waarmee informatie op internet kan worden doorzocht die normaal gezien achter een uitvoerig invoerscherm verborgen wordt. Met onderzoek naar zoektechnologie kan hij gave ideeën uitwerken en helpt hij mensen vooruit, door kennis te ontsluiten die voorheen verborgen bleef.

  # vimeo.com/61256211 Uploaded 26 Plays 0 Comments
 3. Franka van Velthoven - Masterstudent Biomedical Engineering. Franka gaat voor de combinatie van techniek en medisch. Haar droom is mensen met een beperking zodanig te helpen dat ze de vrijheid krijgen een normaal leven te leiden.

  # vimeo.com/61255992 Uploaded 438 Plays 0 Comments
 4. Ed Brinksma - Rector Universiteit Twente. Hij is dag en nacht bezig met het wel en wee van de universiteit, de studenten en de medewerkers. De wereld verandert snel en de rol van het universitair onderwijs verandert mee. Als rector levert hij een gepassioneerde bijdrage om de universiteit geschikt te maken om deze nieuwe uitdagingen aan te kunnen.

  # vimeo.com/61255853 Uploaded 24 Plays 0 Comments
 5. Juliette is vooral gefascineerd door hoe kinderen leren leren. Door haar onderzoek kan zij docenten in het basis- en voortgezet onderwijs gereedschappen geven waarmee ze leerlingen hun talent beter kunnen laten ontwikkelen.

  # vimeo.com/61255739 Uploaded 12 Plays 0 Comments

Touch

University of Twente PRO

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.