1. Als voorlichter geeft Martijn communicatietrainingen aan aspirant-voorlichters. Hij heeft dat concept met twee studievrienden uitgebouwd tot een bedrijfje voor externe klanten. Hij doet wat hij leuk vind, ziet dat het werkt en dat voelt geweldig!

  # vimeo.com/61255654 Uploaded 10 Plays 0 Comments
 2. Digitaal pesten, iedereen kan het slachtoffer worden, ook jij zelf. Er zijn een hoop sociologische en psychologische studies naar het fenomeen cyberpesten, maar nog weinig technologische onderzoeken naar de detectie ervan. Maral hoopt haar steentje bij te dragen aan de oplossing van dit probleem.

  # vimeo.com/61255551 Uploaded 11 Plays 0 Comments
 3. Gefascineerd door data-science, staat Jasper te popelen zijn inventiviteit in te zetten om slimme conclusies trekken uit enorme hoeveelheden gegevens en voorspellingen te doen die niemand voor mogelijk had gehouden.

  # vimeo.com/61255471 Uploaded 60 Plays 0 Comments
 4. Renske promoveert bij de afdeling Health Technologies and Service Research en doet daar onderzoek naar het effect van helmbehandeling bij baby's met een schedelvervorming. De vraag is namelijk: Helpen die helmpjes eigenlijk wel? Ouders en artsen staan te springen om het antwoord.

  # vimeo.com/61255356 Uploaded 162 Plays 0 Comments
 5. Bij zijn onderzoek worden laserpulsen door de huid geschoten en luistert hij naar het geluid dat wordt geproduceerd door lokale opwarming van het weefsel. Door slimme signaalbewerking geeft dat een afbeelding van de onderliggende structuur. Het uiteindelijke doel is veiliger, goedkoper en nauwkeuriger tumoren te kunnen ontdekken.

  # vimeo.com/61254815 Uploaded 231 Plays 0 Comments

Touch

University of Twente PRO

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.