1. Regi av Martin Klevegård. Vardagsdrama om en pappa och en son. Erik som är i tjugoårsåldern har funnit en begagnad bil på internet, en bil som han väldigt gärna vill köpa. Historien förändras dock och kommer att handla om något annat, när hans pappa insisterar på att han måste följa med.

  Uploaded 16 Plays 0 Comments
 2. Regi av Fijona Jonuzi. Fem personer har fest, det börjar med ett bråk. Två tjejer följer med sin karatetränare hem på efterfest. Två vänner kommer inte in i sommarhuset och tvingas tillbringa kvällen utomhus.

  Guldbaggenominerad i kortfilmsklassen 2007.

  UPPSALA KORTFILMSFESTIVAL 2007: Juryns specialpris till film med bästa foto. "För ett kongenialt foto som i oupplöslig förening med tonsäkert spel och personregi ger en total känsla av närvaro."

  Filmen blev av GT utsedd till Filmhögskolans bästa examensfilm någonsin. Hon tilldelades även under våren Filmkonsts ärofyllda pris Gyllene Draken för sin film.

  Uploaded 40 Plays 0 Comments
 3. Regi av Ewa Wilhelmsson. Filmen Isblomma är en 30 minuters film om Isa som är 16 år, och har en pappa som är beroende av alkohol. Filmen baseras på ungdomars egna erfarenheter. Ungdomar som deltagit i Bona Vias gruppverksamhet medverkade i manusarbetet.

  Uploaded 68 Plays 0 Comments

Dan Sandkvist

AKADEMIN VALAND - film PRO

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.