1. Wuxus gør det nemt for dig som vognmand at blive set af nye og gamle kunder.

  # vimeo.com/63430563 Uploaded 221 Plays 0 Comments
 2. Wuxus gør det nemt for dig som transportkøber at finde den rigtige vogn.

  # vimeo.com/63427655 Uploaded 359 Plays 0 Comments
 3. En Explainer Video er en lille film, der på en kort, præcis og ofte humoristisk måde præsenterer din virksomhed og dit produkt. Den er let forståelig og forklarer det vigtigste på kort tid, og holder derfor de potentielle kunders opmærksomhed fanget, og vækker deres nysgerrighed. En Explainer Video er ofte en animeret grafisk film.

  En Explainer Video fungerer også som et slags viralt visitkort, fordi den kan spredes viralt via de forskellige sociale netværk som Facebook, Twitter, LinkedIn og YouTube. Når først den er uploaded bliver spredningen en selvforstærkende process, der hurtigt kan stige i hastighed og omfang. Viral markedsføring er den moderne form for mund-til-mund kommunikation. Den kan også bruges som en film du kan have liggende på din virksomheds hjemmeside, eller bruges som præsentation på konferencer eller messer.

  Prisen på en Explainer Video kan variere alt efter, hvad kunden selv leverer. For eksempel kan det være, at kunden selv kan levere en indtalt speak, eller et færdigt skrevet manuskript. De bedste resultater opstår dog oftest som et resultat at et tæt kreativt samarbejde mellem Flot Martin og kunden.

  Kontakt Flot Martin for et uforpligtende møde og et tilbud på en skræddersyet Explainer Video.

  # vimeo.com/58531885 Uploaded 1,222 Plays 0 Comments

Flot Martin

Flot Martin

Her kan man se Explainer Videos lavet af Flot Martin.
Go fornøjelse, og, hey, kig forbi!

http://flotmartin.dk

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.