Filmpjes kijken op het internet

 1. Wij zijn Sjaak, Jeroen en Olivier, drie jonge koks uit Delft. Vorig jaar kochten we een oude camper, bouwden er een uitklaprestaurant bij, stopten met onze baan en vertrokken op een culinaire veldtocht door Nederland, Frankrijk en Spanje. We waren de restaurantmuren ontvlucht om traditionele gerechten te koken daar waar het eten geworteld is! Uit passie voor koken hebben wij de streken waar we belanden doorgrond aan de hand van het eten, de mensen, de wijn en de smaken van het land. Door een feestmaal te willen koken voor iedereen die ons hier iets over kan leren gingen allerlei deuren open en ontdekten we de grensoverschrijdende kracht van liefde voor eten. Zo kookten we bijvoorbeeld met zelf gevangen eendenmosselen langs de Spaanse rots kliffen, leerden we de bouillabaisse van een chef kok in de Provence en organiseerden we een twee dagen durend bourgondisch feestmaal in de tuin van een koeienboer. En dat allemaal vanuit ons gastronomische bus: de Gastovan.

  voordekunst.nl/vdk/project/view/998-met-je-neus-in-de-boter

  Uploaded 2,055 Plays 0 Comments
 2. Emma Cherim
  Adriaan de Groot
  Lou van Reemst
  Suzanne de Witte

  # vimeo.com/61428345 Uploaded 3,235 Plays 0 Comments
 3. Drie jonge koks die een oude camper kopen en met een uitklaprestaurant hun dromen najagen. Over liefde voor lekker en echt eten, je hart volgen en ondernemen met passie. Laat je inspireren door de jongens van Gastrovan!
  Meer inspiratie is te vinden op: http://www.facebook.com/volgdebookmarkers en volgdebookmarkers.tumblr.com

  # vimeo.com/72474711 Uploaded 670 Plays 0 Comments

Filmpjes kijken op het internet

Gastrovan

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.