1. Uploaded 112 Plays 0 Comments
  2. Bij deze wil ik al mijn fans en volgers een gelukkig, gezond en sportief 2013 wensen. Via deze weg ook de beste wensen van o.a. Jeremain Lens, Eljero Elia, Gianni Zuiverloon, Boy Waterman, Willie Overtoom en Urby Emanuelson.

    Uploaded 397 Plays 0 Comments
  3. Newcastle United was al weken bezig met een transfer van Anita, maar eerst liet Ajax hem niet gaan. Uiteindelijk toen Newcastle het bod verhoogde naar 8.5 miljoen wisten de clubs tot een akkoord te komen. Anita kwam al snel zelf tot een persoonlijk akkoord. De transfer is op 16 augustus officieel bekend gemaakt door Ajax. Op zaterdag 18 augustus 2012 maakte Anita zijn debuut voor Newcastle United in de 2-1 gewonnen thuiswedstrijd tegen Tottenham Hotspur, hij kwam in de 71e minuut in de ploeg voor Yohan Cabaye. Zijn Europese debuut maakte hij op donderdag 23 augustus 2012 in de uitwedstrijd tegen de Griekse ploeg Atromitos die eindigde in 1-1. Anita begon deze wedstrijd voor het eerst in de basis en speelde de volledige wedstrijd.

    Uploaded 7,968 Plays 0 Comments
  4. Ryan speelt PES tegen DJ Quintino

    Uploaded 2,610 Plays 0 Comments
  5. Uploaded 1,985 Plays 0 Comments

Babel

Marceting Media

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.