1. EDN Update neemt jou elke keer mee de creatieve dance- en eventscene in. De reportageserie belicht de passie van de mensen die erin werken en de beleving die zij de bezoekers willen meegeven.

    Meer EDN Update op ednonline.nl

    # vimeo.com/45628305 Uploaded
  2. Festivals zijn er in overvloed. Publiek trekken ze met allerlei spannende programmering. Maar hoe kan het anders? Het publiek als programma!

    Meer Electronic Dance News via ednonline.nl

    # vimeo.com/67713083 Uploaded

EDN Insight

ViewMusic Films Plus

EDN Insight (5 minuten, online) is onderdeel van het Electronic Dance News; het eerste online videoprogramma over de Nederlandse dance- en elektronische muziekscene. Het Electronic Dance News geeft snel, regelmatig en overal toegang tot het nieuws én…


+ More

EDN Insight (5 minuten, online) is onderdeel van het Electronic Dance News; het eerste online videoprogramma over de Nederlandse dance- en elektronische muziekscene. Het Electronic Dance News geeft snel, regelmatig en overal toegang tot het nieuws én achtergronden over artiesten, muziek en evenementen. Alles met een nieuwsgierige blik en met oog voor de vele creatieve aspecten binnen de scène.

Naast EDN Insight is er ook nog EDN Update en EDN Made By. De verschillende Electronic Dance News producties zijn te zien via bekende dance websites, via electronicdancenews.nl en Facebook.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.