1. Iedere dag (met uitzondering van de zondag) staat het ijsteam klaar om u te voorzien van een heerlijk vers ijsje gemaakt van biologische verse melk van de Bieslandhoeve Verser kan gewoon niet: de (soms nog warme/verse melk) wordt bij aankomst in de Lelie direct gepasteuriseerd. De volle romige smaak blijft behouden.

  De samenwerking met dit biologisch dynamische melkveebedrijf is bijzonder. De bedrijfsfilosofie van maatschappelijk verantwoord en duurzaam produceren past goed bij beide bedrijven. Daarnaast is het super als streekbedrijven elkaar vinden in samenwerking om een goed product neer te zetten.

  # vimeo.com/70468746 Uploaded 2,644 Plays 0 Comments
 2. # vimeo.com/122652447 Uploaded 622 Plays 0 Comments
 3. # vimeo.com/122652448 Uploaded 832 Plays 0 Comments
 4. Chocolaterie De Lelie, melk halen bij boerderij het Lansingerland

  # vimeo.com/213082030 Uploaded 519 Plays 0 Comments
 5. U begint de workshop met een kopje koffie of thee en bonbons. Zodra iedereen er is (de workshop kan bestaan uit verschillende groepen deelnemers) begint u met het actieve deel van de workshop. De workshop bestaat uit:

  - Bonbonvullingen doorhalen in chocoladesmaak naar keuze;
  - Bonbons decoreren;
  - Chocolaatjes spuiten;
  - Chocoladeplakkaat naar eigen idee versieren met marsepein en chocola.

  Tijdens de workshop is er nog gelegenheid om alle indrukken te verwerken met een kopje koffie of thee en wat lekkers. Alles wat u heeft gemaakt, neemt u mee naar huis!

  # vimeo.com/64552304 Uploaded 495 Plays 0 Comments

Chocolaterie de Lelie

Chocolaterie de Lelie

In onze ambachtelijke chocolaterie worden exclusieve handgemaakte bonbons en andere chocoladespecialiteiten vervaardigd. In onze gezellige en sfeervolle winkel vindt u naast onze bonbons en chocolade een uitgebreid aanbod van exclusieve en originele chocoladegeschenken.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.