1. I anledning af Hernings 100 års jubilæum, som købsstad, har vi lavet en kort medieproduktion. I produktionen kigger vi nærmere på hvad Herning er, og hvad Herning kan tilbyde unge. Herning er en by i udvikling, hvor flere og flere kulturelle og underholdende events finder sted. Produktionen er lavet af fire studerende på Herning Gymnasium.

  # vimeo.com/64555911 Uploaded 104 Plays 0 Comments
 2. Denne video, lavet af 4 unge herningensere, er et forsøg på at skildre en både lokal, men også international by, som tilfældet er med Herning. Videoen tager os med rundt i Herning by, både set fra offentlighedens perspektiv, men også set fra den unge og (næsten) helt normale herningenser Mortens synsvinkel.

  # vimeo.com/64552136 Uploaded 353 Plays 0 Comments
 3. Herning blev for 100 år en købstad. Men hvad kan Herning tilbyde unge mennesker i dag? Det har vi lavet en film om. Vi Fokuserer hovedsageligt på de mange uddannelses muligheder der er for de unge i Herning, men også hvilke kulturelle begivenheder der finder sted.

  # vimeo.com/64548724 Uploaded 113 Plays 0 Comments
 4. Produktionen er lavet i forbindelse med Herning's 100 års jubilæum som købstad. Vi har valgt at sætte fokus på unges syn på Herning som en fremtidig bopæl. Vi kommer også ind under unges syn på udannelsesmuligheder, og selve Herning's attraktivitet blandt unge mennesker i Herning by. Vi går ind og stiller kritiske spørgsmål til hvad Herning kan gøre for at opfylde de krav, som unge mennesker stiller, til en moderne by.

  Produceret af:
  Line Thorsø, Naja Vissing, Maria Hansen, Louise Udengaard og Sara Persson.

  # vimeo.com/64548722 Uploaded 154 Plays 0 Comments
 5. "MIT HERNING" er navnet på en medrivende historie om fire unge med hver deres talent, men med et samlingspunkt - Herning.

  # vimeo.com/64543845 Uploaded 2,147 Plays 0 Comments

Herning 100

Herning Gymnasium Plus

Kanalen indeholder forskellige produktioner produceret i forbindelse med Hernings 100 års jubilæum som købstad.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.