1. Toveren met zand op een speciale lichttafel; je ziet het af en toe op televisie bij grote evenementen. Met de Zandkunst Workshop van maX Music kunt u deze magische kunstvorm zelf eens uitproberen met uw groep. Met enkele eenvoudige technieken, fantasie en creativiteit blijkt er van alles mogelijk.

  maxmusic.nl/nl/workshops/jongeren/Zandkunst_Workshop/

  # vimeo.com/194327896 Uploaded 63 Plays 0 Comments
 2. Ab-Aus-Bei-Mit-Seit-Von-Zu-Nach!
  Ik rapte vroeger al mijn Duitse grammaticarijtjes om ze te beter te kunnen onthouden. Hoe leuk is het om een Rap Workshop in te zetten in een les Duits of een andere vreemde taal?

  maxmusic.nl/nl/workshops/jongeren/RapWorkshop/

  # vimeo.com/184350683 Uploaded 33 Plays 0 Comments
 3. In de 3D Tekenen Workshop kunnen jongeren hun creatieve ideeën met een speciale 3D pen vorm geven. Van simpele figuren tot complexe creaties: het is allemaal mogelijk!

  Voor meer informatie gaat u naar:
  maxmusic.nl/nl/workshops/jongeren/3D_Tekenen_Workshop_Jongeren

  # vimeo.com/181181535 Uploaded 55 Plays 0 Comments
 4. Workshop Cajon Bouwen & Spelen
  Bij de de Workshop Cajon Bouwen & Spelen zullen de deelnemers eerst ZELF een cajon bouwen met materialen en gereedschappen die de workshopleider meeneemt. In het tweede deel van de workshop leren de deelnemers ritmes spelen op hun zelfgebouwde instrumenten. Deze workshopvorm kan ook in een gewoon lokaal (of desgewenst een technieklokaal) op de begane grond plaatsvinden, duurt 90-120 minuten afhankelijk van uw wensen.
  Voor meer informatie kijkt u op: maxmusic.nl/nl/workshops/jongeren/Cajon_Workshop

  # vimeo.com/180896817 Uploaded 13 Plays 0 Comments
 5. Waar muziek en dans al snel tot de verbeelding spreken is het een grotere uitdaging om jongeren te interesseren voor beeldende kunst. Bij maX Music proberen we met kunst & cultuur workshops op een moderne manier aan te sluiten op de belevingswereld van jongeren, en uit te gaan van de creativiteit die iedereen heeft.

  In de Beeldhouwen Workshop gaat een groep jongeren onder begeleiding aan de slag met de bewerking van speksteen. Door het toepassen van basistechnieken maakt elke deelnemer een uniek werk.

  Meer informatie over de Beeldhouwen Workshop:
  maxmusic.nl/nl/workshops/jongeren/Beeldhouwen_Workshop/

  # vimeo.com/171096157 Uploaded 15 Plays 0 Comments

Kunst&Cultuur Workshops voor Jongeren (maxmusic.nl)

maX Music Plus

Met maX Music gaan jongeren op een leuke en laagdrempelige manier zelf aan de slag met kunst en cultuur. Professionele artiesten geven workshops in groepsverband op scholen, maar bijvoorbeeld ook op festivals, instellingen en buurthuizen.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.