1. Het bouwproject ‘Westermoskee’ is sinds vorige maand weer helemaal terug van weggeweest. Zo zijn er al een informatieavond gehouden en ging vorige week de eerste boor al de grond in. “Die moskee, die komt er”, aldus bouwleider Dursun Kiliç tijdens de informatieavond van 13 maart.

    # vimeo.com/62939278 Uploaded 204 Plays 0 Comments
  2. pictures and ottoman turkish music

    # vimeo.com/16845779 Uploaded 434 Plays 1 Comment
  3. Nadat vorige maand de eerste Paal in de grond ging is het stilletjes op de bouwplaats van de Westermoskee. In het naast gelegen pand wordt er harder gewerkt. Op deze plek moet binnen een maand Grandcafé Patisserie Piri Reïs z'n deuren open, althans als de ondernemers niet nog meer vertraging oplopen doordat Waternet nog geen water levert. Toen zij zich in augustus 2012 voor het pand inschreven bij de makelaar werd hen nog vertelt dat de kans dat de moskee er komt héél klein is. Nu de moskee er wel komt, zien ze de toekomst voor hun luxe (alcoholvrije) koffiebar, met broodjes en Turkse zoetigheid met vertrouwen tegemoet.

    # vimeo.com/64876709 Uploaded 502 Plays 1 Comment

Piri Reis Amsterdam

Noelle van Rens

Alles over het Piri Reisplein en natuurlijk het grandcafe en ja, ook de westermoskee

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.