HORTA-RIU

 1. La històrica Sèquia de Fontanet i el Molí de Cervià han estat els dos principals elements patrimonials d'interès del Grup d'estudis Horta-Riu de l'Ateneu Popular de Ponent. Descobreix l'horta de Lleida i els seus tresors amagats.

  # vimeo.com/65207980 Uploaded
 2. Passejada primaveral per la Sèquia de Fontanet i l'Horta de Lleida.
  Xocolatada i concert amb Lo Pardal Roquer.
  Gràcies a tots per participar-hi!
  Us esperem l'any vinent.

  # vimeo.com/65188008 Uploaded
 3. Primeres Jornades d'Horta-Riu en el marc de l'exposició "El món agrari a les terres de parla catalana i l'horta de Lleida".

  # vimeo.com/65211054 Uploaded
 4. Coneixes la teva ciutat...? És un cicle de sortides que organitza l'Ateneu Popular de Ponent de Lleida per conèixer els indrets més característics de Lleida. Enguany ha estat l'horta i el riu de Lleida amb els seus regs històrics. El grup d'estudis Horta-Riu s'ha encarregat de dinamitzar aquest cicle de tres sortides durant el mes de març. Una activitat que pretén posar en valor patrimonial amb la vostra presència d'aquests cursos d'aigua que han donat vida al llarg dels segles a l'Horta de Lleida.

  # vimeo.com/90684670 Uploaded

HORTA-RIU

Quimartquatic

Grup d'Estudis. Ateneu Popular de Ponent.
Missió
El Grup d’Estudis Hortariu de l’Ateneu Popular de Ponent pretén promoure estudis sobre el territori per conèixer i donar a conèixer la història i valor de l’horta de Lleida i el riu Segre. A través de…


+ More

Grup d'Estudis. Ateneu Popular de Ponent.
Missió
El Grup d’Estudis Hortariu de l’Ateneu Popular de Ponent pretén promoure estudis sobre el territori per conèixer i donar a conèixer la història i valor de l’horta de Lleida i el riu Segre. A través de l’impuls d’iniciatives culturals es volen difondre aquests dos eixos vertebradors de la nostra ciutat per reivindicar la seva importància i, alhora, sensibilitzar la població de la seva situació.
Descripció
La història dels espais rurals que s’han conformat al llarg dels temps, les tradicions i costums populars, els antics sistemes de conreu i regadiu, la flora i fauna que envolten la ciutat de Lleida, els usos del riu Segre en el passat... tot plegat, forma part d’un immens llegat cultural que hem de protegir i preservar.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.