1. Vil du gøre en karriere ud af din kærlighed til kaffen frem for at blive i hyggejobbet på din lokale café?

  Kan du give vores gæster en stor kaffeoplevelse, mens du følger vores arbejdsgange?

  Som barista i Baresso sætter du lige så stor ære i at tilberede og servere vores klassiske kaffe- og te-sortiment som i at holde kaffebaren pæn og indbydende.

  Du respekterer gæstens tid, du gør salg til en del af den gode gæsteoplevelse, og du har øje for at tilpasse arbejdsflowet til travlheden i kaffebaren. Du bidrager til den gode, effektive stemning med din positive energi og støtter lederen, så du og teamet når vores fælles målsætninger.

  Lever du op til vores forventninger, tilbyder vi dig mere ansvar og mulighed for at kravle op ad karrierestigen til chefbarista eller butiksleder via vores ”on the job training” og vores lederuddannelse i Baresso Coffee Leadership Academy.

  Søg jobbet nu på baresso.com.

  # vimeo.com/65131745 Uploaded 12.1K Plays 0 Comments
 2. Er du 16-17 år, og har du større ambitioner end et hyggejob på din lokale café, kiosk eller tankstation?

  Kan du give vores gæster en god oplevelse med smil og salg, og forstår du vigtigheden af dine arbejdsopgaver i forhold til den daglige drift af kaffebaren?

  Som aspirant i Baresso, skal du være grundig og ansvarsbevidst og sætte lige så stor ære i at holde kaffebaren ren og indbydende som i at tilberede og servere vores klassiske filterkaffer, kager, panini m.m.

  Din personlige fremtoning er altid i orden, og du bidrager til den gode, effektive stemning med din positive energi. Derudover er du en god kollega, der kan lide at gøre en ekstra indsats for teamet.

  Lever du op til vores forventninger, har du mulighed for at tage næste skridt op ad karrierestigen til barista.

  Søg jobbet nu på baresso.com.

  # vimeo.com/65365934 Uploaded 5,753 Plays 0 Comments
 3. Har du lyst til en rigtig service management-uddannelse? Er du en barista med store ambitioner? Eller har du eventuelt erfaring med ledelse og økonomi fra et andet servicefag?

  Som butiksleder i Baresso står du for kaffebarens daglige drift. Du skal kunne arbejde struktureret inden for koncepter og være god til at implementere nye tiltag, fordele opgaver og motivere dine kolleger til altid at yde deres bedste.

  Du bliver en del af ledelses-teamet i Baresso og får ansvar for budgetter, vagtplaner, ansættelser, varedisplay m.m.

  Du går forrest på gulvet, og du forstår og lever begrebet ”at løfte i flok”. Vigtigst er dog, at du til enhver tid er ansvarlig for, at vores gæster får en god oplevelse.

  Du får en bred oplæring med fokus på dine fremtidige opgaver igennem vores ”on the job training” og vores lederuddannelse i Baresso Coffee Leadership Academy. Eventuelt suppleret med en ekstern, akademisk uddannelse som Akademimerkonom.

  Har du modet og ambitionerne dertil, og performer du derefter, kan du desuden ansøge om vores årlige stipendium til en HD- eller Diplomlederuddannelse.

  Ønsker du dig flere udfordringer, giver vi dig endeligt mulighed for ekstra ansvarsområder i vores organisation, f.eks. at undervise på kurser, screene jobansøgere, tage del i produktudviklingen og meget mere.

  Søg jobbet nu på baresso.com.

  # vimeo.com/65550165 Uploaded 1,992 Plays 0 Comments

Tag karriere til kaffen

Baresso Coffee PRO

Se vores kolleger fortælle om, hvorfor de arbejder hos Baresso og om deres karrieremuligheder i vores kæde.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.