1. Animació creada pel Cinema de Muntanya i Aventura de Torelló a l'any 1998, conegut en aquell moment com a Festival Internacional de Cinema de Muntanya i Aventura i ara com a Festival Unnim de Cinema de Muntanya.

  Poc recordo d'aquesta animació, crec recordar que estava feta amb 3D Sutdio MAX (R2 segurament) i muntada amb Premiere 4.2 (això ho sé per la informació del mateix video!)

  # vimeo.com/65500870 Uploaded 12 Plays 0 Comments
 2. Recuperat un altre molinet del Mountain Film Festival, aquest de l'any 2003, quan encara es deia Festival Internacional de Cinema de Muntanya i Aventura... quins temps...

  Vaig fer-lo a correcuita, era l'epoca de Kill Bill Vol.1 (encara no estrenada a espanya) i de l'anunci de "t'agrada conduir" de BMW.

  Aquestes van ser dues clares referencies per aquest molinet, que aporta una mica la comunicació amb l'espectador i la musica boja de Kill Bill Vol.1.

  Comentar té moltes simil·lituds a l'anunci de TV que es va fer 2 anys despres (2005) sobre el festival... ai ai ai... aquests creatius...

  http://www.youtube.com/watch?v=uZyO2Ej0oqI

  # vimeo.com/21261870 Uploaded 25 Plays 0 Comments
 3. Aquest molinet estava dedicat a l'apartat anual de "sessió Cirvianum" en la que es projectaven (si no recordo malament) el millor d'altres anys. També una mica improvisada però amb una mica més de feina que l'altre molinet. Aquest cop amb so i tot!

  # vimeo.com/2078925 Uploaded 29 Plays 0 Comments
 4. Molinet animat que vaig presentar al Festival de Cinema de Muntanya i Aventura de Torelló allà a la 20a edició, al 2002. Improvitzada, segurament feta amb el 3DSMAX R2 o R3.

  # vimeo.com/2078901 Uploaded 209 Plays 0 Comments

Cinema de Muntaya

kamencesc

Clips creats per diferents anys del Cinema de Muntanya.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.