1. # vimeo.com/65779453 Uploaded 3 Plays 0 Comments
  2. # vimeo.com/65779307 Uploaded 1 Play 0 Comments
  3. http://www.coachkepzes.carlagalli.com/ A kreatív tudatosság ébresztése-fejlesztése

    # vimeo.com/65551301 Uploaded 3 Plays 0 Comments

Carla Couching

Carl Gall

http://coachkepzes.carlagalli.com/ A kreatív tudatosság ébresztése fejlesztése.

Az üzleti világon túl is van élet, és vannak olyan egyéni kérdések, amelyekre a választ az emberek nem a munkahelyükön keresik. A coaching, mint módszertan ilyen esetekben…


+ More

http://coachkepzes.carlagalli.com/ A kreatív tudatosság ébresztése fejlesztése.

Az üzleti világon túl is van élet, és vannak olyan egyéni kérdések, amelyekre a választ az emberek nem a munkahelyükön keresik. A coaching, mint módszertan ilyen esetekben is – nem egyedüli megoldásként, de – gyakran megbízhatóan és egyértelműen sikeresen használható. Az azonban nem mindegy, hogyan és milyen felkészültséggel nyújt támogatást egy coach a „hétköznapi” élet út- és válaszkereséseihez.
Mit szólnál, ha a legjobbaktól eltanulhatnád hosszú évek alatt összegyűjtött szakmai, módszertani ismereteiket, tapasztalataikat, a gyakorlati életviteli tanácsadó trükkjeit?

A coaching gondolkodásmódja és kommunikációja megváltoztatja a szemléletedet és az életedet is. Megváltozik a hozzáállásod önmagadhoz, munkatársaidhoz. A jó hangulatú kiscsoportos képzések emberileg is megerősítenek, lendületet adnak az életednek. Hitelesen fogod tudni a változások előnyeit a környeztet felé kommunikálni.

A képzés mindazok számára hasznos elméleti ismereteket és gyakorlati tudást ad, akik a coaching hatékony eszközeit szeretnék alkalmazni segítő, fejlesztő tevékenységük, munkájuk során, illetve a magánéletükben.
A képzés elvégzésével a hallgató megszerzi szükséges életvezetési tanácsadói tudást
A program beindítja az egyéni fejlődést, hasznos változásokat generál.

A képzés célja: a szükséges ismeretek átadása, és a coach készségek (szemlélet, módszerek, elvek) elsajátításának biztosítása révén a résztvevők felkészítése a life coaching eszközeinek magabiztos használatára.

Sajátos oktatási programunkkal olyan változást célzunk meg, amely segíti az egyént és a csoportot, hogy autonóm módon viszonyuljon a számára problémát jelentő helyzetekhez és dolgozzon azok megoldásán.

A Life Coach képzés során megismertetjük a résztvevőket a coaching elméleti alapjaival, technikáival, eszközeivel, elveivel, valamint teljes folyamatával. A tanult módszerek elsajátítása és begyakorlása szituációs gyakorlatok során történik.

http://www.coachkepzes.carlagalli.com/

Programunk alapja:

az önismeret fejlesztése, célok, értékek, rendek felállítása, a személyiségünk rendszereinek, energiaszintjeinek rendezése, és az eredményes vezetői tevékenységet gátló „vakfolt” felismerése. Az Energia feltárása, és az egyéni képességek fejlesztésére: a kreativitás, az empátia, és a kapcsolatteremtés területén. Mindez szorosan összefügg az ügyféllel, partnerrel való együttműködésben.

A program célcsoportja

Mind azok a személyek, akik magasabb szintre szeretnék továbbfejleszteni tudásukat, valamint képzéssel foglalkozó és segítő szakmákban dolgozó szakemberek. Szervezetekben dolgozó, szervezetfejlesztő és életvezetési tanácsadók, kezdő és gyakorló coachok.

A képzés félépítése és módszertana

Komplex, mátrix oktatás – egymásra, és egymásból építkező szaktantárgyak, gyakorlati foglalkozások, melyek egyidejűleg építenek az üzleti gondolkodás meglévő, kreatív gyakorlati fogalomköreire, egy egységes, új típusú szemléletre. A NLP módszerének alkalmazása. Nyitott, kreatív személyiség formálása.

A klasszikus coaching eszközökön túl kreatív technikákkal is színesedik a hallgatók eszköztára.A képzés lefedi az ICF kompetenciákat. A gyakorlat és elmélet aránya: 70-30 %. Life Coach képzés kiscsoportos, maximális létszám: 15 fő.

Tematika:

1.modul. Bevezetés – Coaching alapok. A coaching alapelvei, célkitűzései, felhasználási területei, folyamata, szakmai önismeret alapelvei, önismereti kérdések.

2.modul. Self Branding: Amitől „Leader”-ré válunk. Személyiségtípusok. A Mesterkód program: a belső érzelmi világunk megismerésiről, a tudatalatti hatalmáról szól. Önismeret alapelvei, módszerek, szüksége kulcskompetenciák.

3. modul. Rendszer és Családállítás alapú coaching alapelvei, alkalmazási területei. Eszközök, módszertan, technikák. Probléma megoldó technikák.

4. modul. Érzelmi és szellemi intelligencia fejlesztés. Motiváció. Értékrendek. Hitek. Kérdezési technikák. NLP technikák (kommunikáció felső fokon). Erőszakmentes kommunikáció.

5. modul. Stressz, konfliktus kezelési ismeretek. Fizikai erőnlét, táplálkozás, prevenció. Kvantumtudatosság az üzleti és a mindennapi életben.

6.modul. A jólét mechanizmusa. Professzionális networking.

7. modul. Vizsga: szóbeli, írásbeli.

http://www.coachkepzes.carlagalli.com/

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.