1. ( dinamikro.blogspot.com.es/ ) /

  # vimeo.com/66052482 Uploaded
 2. “Sunt perfect conștient de faptul că omenirea a știut, de multă vreme, de existența unei energii universale, aflată la baza vieții. Totuși, sarcina de baza a științelor naturii constă în a face utilizabilă această energie. Aceasta e diferența fundamentală dintre munca mea și toată știința anterioară.” – Wilhelm Reich (1897-1957)
  În anii ’30, dr. Wilhelm Reich, un remarcabil medic și psihanalist austriac, a descoperit o nouă energie fizică, puternică și, pentru urmatoarele decenii, și-a dedicat viața investigării legilor și proprietăților ei. El a confirmat existența acestei energii în corpul uman… a verificat prezența ei în atmosfera… a dezvoltat un instrumentar pentru a o observa și colecta, și a captat-o pentru diverse utilizări, de la tratarea cancerului, până la alimentarea unor motoare și experimente climatice. Reich și-a denumit descoperirea: energie orgonică. Dar tragedia a fost că era o descoperire pentru care lumea nu era pregatită, încă.

  Sursa : http://antiiluzii.blogspot.com/2012/04/wilhelm-reich-dreptul-omului-de-sti.html

  # vimeo.com/65547563 Uploaded
 3. ( dinamikro.blogspot.com.es/ ) / In culturile multor popoare apa e considerata a avea spirit. Savantii au descoperit cea de-a 4 stare a apei : starea de purtator de informatie ceea ce dovedeste ca apa are memorie.
  "Miracolul apei" e un proiect televizat unic in felul sau. E un film documentar despre apa ce prezinta in sine o incercare de a patrunde in proprietatile ascunse ale apei ce nu pot fi explicate cu ajutorul postulatelor din fizica si chimia moderna.
  Apa poate sa primeasca informatie, apa poate sa memoreze informatia si apa poate sa transmita asa informatie ca si gandul si emotia.
  Masaru Emoto, un savant japonez, naturopat, a reusit sa fotografieze emotiile apei - adica schimbarea formei cristalului apei in dependenta de ce emotii sunt generate in prezenta apei. Despre descoperirile lor interesante povestesc si savanti din Austria, Anglia, China, Japonia, Israel, Kazahstan, Rusia, Tibet, USA, etc.
  Omenirea la momentul de fata se afla in pragul redescoperirii fenomenelor si legilor care au indus crearea lumii asa cum este ea. Aceasta deschide noi perspective : programarea apei, tratarea cu ajutorul apei a celor mai grele maladii si chiar programarea conditiilor meteorologice.
  In film au luat parte reprezentanti ai tuturor confesiunilor religioase. Filmul nu declara anumite lucruri ci prezinta fapte reale. A crede sau nu in aceste fapte e dreptul fiecaruia. Dupa vizionarea filmului despre apa, cel mai important e ca apare dorinta de a medita asupra celor expuse despre proprietatile apei mai putin cunoscute.

  # vimeo.com/66051635 Uploaded
 4. ( Mai multe in http://dinamikro.blogspot.com.es/ )
  Filmul "Conversaţii cu Dumnezeu" este povestea adevărată a lui Neale Donald Walsch, cel care a inspirat şi a schimbat în bine vieţile a milioane de oameni de pe tot întinsul planetei. Călătoria sa iniţiatică începe cu un accident de maşină şi pierderea slujbei, devenind treptat, dintr-un om obişnuit, un vagabond fără acoperiş deasupra capului, luptându-se să supravieţuiască. Iar când lucrurile păreau că se îmbunătăţesc, un nou eşec. Neale, furios şi amărât, îi scrie lui Dumnezeu nişte întrebări fundamentale. În ciuda neîncrederii sale, Neale chiar primeşte răspunsurile!

  # vimeo.com/65546779 Uploaded
 5. # vimeo.com/65075056 Uploaded

Viata merge Inainte cu Iubire

Paulica Fara Frica

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.