INSTINT.tv

«Vivir con los ojos abiertos»
Juliol 2014

Al Festival de la Porta Ferrada, serà l'escriptor i cineasta David Trueba presentat per Jordi Évole qui exposarà la seva visió del món actual. Amb el títol d'aquesta conferència, David Trueba vol fer una al·lusió a la seva última pel·lícula "Vivir con los ojos cerrados" per a remarcar que tant des del periodisme com des del cinema i al mateix temps des de la televisió, tal i com fa l'Évole, es recorda que hem de viure amb els ulls ben oberts per tal de ser conscients de tot el que passa al nostre entorn.

# vimeo.com/102441186 Uploaded

Follow

INSTINT.tv

ElTerrat PRO

INSTINT és el primer projecte conjunt entre Andreu Buenafuente, Albert Om i The Project. Unes conferències dirigides al gran públic que sumen coneixement i entreteniment. És un cicle de xerrades amb l'objectiu d'apropar al gran públic el pensament dels…


+ More

INSTINT és el primer projecte conjunt entre Andreu Buenafuente, Albert Om i The Project. Unes conferències dirigides al gran públic que sumen coneixement i entreteniment. És un cicle de xerrades amb l'objectiu d'apropar al gran públic el pensament dels líders d'opinió del nostre entorn de forma entretinguda i dinàmica.
instint.tv

Shout Box

  • ElTerrat

    "Algun dia" sí. Hi estem treballant perquè algun dia sigui una realitat.

    by ElTerrat

  • Roger Sole

    Posareu algun dia les xerrades senceres?

    by Roger Sole

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Browse This Channel

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.