1. Uw medewerkers zijn van onschatbare waarde voor uw organisatie. Zij zijn essentieel om de kwaliteit van uw primaire proces op hoog niveau te houden. Raet weet hoe belangrijk uw medewerkers zijn en ondersteunt u door u toegang te geven tot de relevante cijfers en dashboards. Zo kunt u het maximale uit uw human capital halen.

  # vimeo.com/66316529 Uploaded
 2. Mensen bepalen het succes van uw organisatie. Zet de juiste mensen op de juiste plek en volg hun groeipad. Geef medewerkers en managers toegang tot relevante HR-informatie. Neem de juiste beslissingen op basis van de juiste informatie. Youforce, Human Resource Maximisation.

  # vimeo.com/66382524 Uploaded
 3. Met Youforce hebben uw managers altijd de actuele en juiste cijfers bij de hand van hun afdeling.

  # vimeo.com/66382525 Uploaded
 4. Met de e-HRM-portal Youforce geeft u uw medewerkers de regie over de eigen HR-zaken, zoals het aanvragen van verlof, het wijzigen van adresgegevens of het uitruilen van flexibele arbeidsvoorwaarden.

  # vimeo.com/66632621 Uploaded
 5. Help uw medewerkers de arbeidsvoorwaarden kiezen die passen bij hun privé- en werkbalans. Dit arbeidsintensieve proces verloopt met onze HR-software helder en efficiënt.

  # vimeo.com/66706234 Uploaded

Youforce - neem de juiste beslissing op basis van de juiste informatie

Raet

Een moderne e-HRM-portal biedt medewerkers en managers de tools om de regie te voeren over de eigen HR-zaken. Een moderne e-HRM-portal geeft volledige transparantie, geeft u inzicht in uw workforce en helpt u uw talenten, kennis en kunde optimaal te managen.…


+ More

Een moderne e-HRM-portal biedt medewerkers en managers de tools om de regie te voeren over de eigen HR-zaken. Een moderne e-HRM-portal geeft volledige transparantie, geeft u inzicht in uw workforce en helpt u uw talenten, kennis en kunde optimaal te managen. Dé moderne e-HRM-portal is Youforce. Dé oplossing voor Human Resource Maximisation.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.