Dokumentaren Energiarbeid

 1. Fra 12. -15. Mai jobbet vi med dokumentarens første reele opptak. Vi var i Oslo for å gjøre våre første to scener. Én av disse var "Malin's" første regresjon. Vi var veldig spente på dette, og det fikk et litt uventet utfall, noe du vil se mer av siden.

  Her er vår Videoblogg #2 fra produksjonen. Et kort innblikk i hvordan vi jobbet disse dagene.

  Uploaded 26 Plays 0 Comments
 2. I forbindelse med arbeidet til vår dokumentar "Energiarbeid" gjør vi et intervju med regresjonsterapeut May Irene Wikeby som gir oss innsikt i hva regresjonsterapi er.

  "Malin" i vår dokumentar Energiarbeid ønsker selv å gjennomgå regresjonsterapi for å finne mer ut av sitt eget liv.

  # vimeo.com/66352147 Uploaded 1,226 Plays 3 Comments
 3. Helgen 11. januar gikk turen til Oslo hvor vi kombinerte et nytt møte med noen testopptak foran kamera. Møtet var med en regresjonsterapeut, og vår karakter i filmen ("Malin") skulle få møte denne damen for første gang. Det ble en produktiv samtale om regresjonsterapi og en spesiell sammenkomst for henne.

  Uploaded 33 Plays 0 Comments

Dokumentaren Energiarbeid

BlurFilm

Dette er en dokumentarfilm vi trenger hjelp fra deg til å fullføre. Historien forteller om en ung dame som siden barndommen har hatt en naturlig evne til å føle menneskenes og dyrenes energi, gi kjærlighet og healing, og være i ett med naturen og å se…


+ More

Dette er en dokumentarfilm vi trenger hjelp fra deg til å fullføre. Historien forteller om en ung dame som siden barndommen har hatt en naturlig evne til å føle menneskenes og dyrenes energi, gi kjærlighet og healing, og være i ett med naturen og å se balansen i alt levende.

Nå er tiden inne til å bryte fri, og stå for den man virkelig er!

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.