1. Het atelier Film&Videokust realiseerde in opdracht van het GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap een aantal opleidingsfilms. GO! Bus Busbegeleiding is een film met als doelgroep de busbegeleider. Focus op werkwijzen en veligheid bij het leerlingenvervoer.

  # vimeo.com/66575013 Uploaded 105 Plays 0 Comments
 2. Het atelier Film&Videokust realiseerde in opdracht van het GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap een aantal opleidingsfilms. GO! Bus Buschauffeurs is een film met als doelgroep de buschauffeurs voor leerlingenvervoer. Focus op werkwijzen en veligheid bij het leerlingenvervoer.

  # vimeo.com/66562796 Uploaded 134 Plays 0 Comments
 3. Het atelier Film&Videokust realiseerde in opdracht van het GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap een aantal opleidingsfilms. GO! Veiligheid op de werkvloer is een film met als doelgroep het onderhoudspersoneel binnen de scholen. Focus op werkwijzen en veligheid bij het onderhouden van schoolinfrastructuur.

  # vimeo.com/66554670 Uploaded 143 Plays 0 Comments
 4. Het atelier Film&Videokust realiseerde in opdracht van het GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap een aantal opleidingsfilms. GO! Glans is een film met als doelgroep het onderhoudspersoneel. Focus op werkwijzen en veligheid bij het onderhoud van schoolgebouwen.

  # vimeo.com/66625401 Uploaded 68 Plays 0 Comments

GO! opleiding

Atelier Film&VideoKunst KASKA PRO

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.