1. Uploaded 406 Plays 0 Comments
 2. MENSAJE DE APOYO PARA DETENER EL DESALOJO EL 18 DE JULIO DEL PRESIDENTE DE LA FEDERACIÓN PANAFRICANISTA DE CATALUNYA KEMIT NKAREBA

  # vimeo.com/69390923 Uploaded 725 Plays 1 Comment
 3. Més de cinc anys després de la publicació del diari CRISI, on s’explicava l’expropiació a 39 bancs diferents d’un total de 492.000 € un grup d’activistes revelen què se’n va fer dels diners i com ho van viure. El panorama que ens imposa el sistema actual, la desobediència i la construcció d’alternatives són el motor d’aquesta obra col.lectiva.

  # vimeo.com/89345251 Uploaded 6,506 Plays 5 Comments
 4. Èxit de participació a la Jornada Inter-Cultural d'Escudella Solidària

  El passat dissabte 23 de gener, a partir de les 10:00 del matí, al Centre Cívic Can Ninetes de Girona (carrer de Santa Eugènia 146), L'Escudella Solidària —en què participa la CIC des de l'Ecoxarxa Girona— va organitzar una Jornada intercultural i lúdica amb l'objectiu de passar una bona estona en companyia, mostrar les sinergies que estan teixint entre entitats i col·lectius de la ciutat i explicar, a qui ho vulgui, què és l'Escudella.

  Els tallers de còmic, Henna i té del matí, van ser molt participats. I l'espectacle infantil "Ance Itu Itua?" (producció de La Bambalina) va emplenar el Hall del Centre Cívic.

  Al dinar del migdia es van servir més de 160 tastets d'Asado Argentí, CousCous Marroquí i Paella de verdures.

  I a la tarda van gaudir d'un concert amb un fantàstic cartell, col.laboració de l'Associació dels Amics de la Música de Girona (AaMG), format per Double Chick, M.José Herrera-La Cote, Txus Pareras i Ancas The Runner, i acompanyat de té Marroquí, cafès i pastes de Maicena.

  La Jornada va durar de10h de matí fins les 19h del vespre, i les persones que hi van participar van valorar molt positivament el bon ambient, els tallers i activitats infantils, bon menjar i bona música.

  Xevi Villarreal valorava la jornada: - Una molt bona demostració que el treball conjunt entre entitats i persones d'àmbits i procedència diverses, és la millor fórmula per reforçar la sinèrgia i tirar endavant projectes i activitats comunes, les quals fomentin la culturització i empatia de la ciutadania cap a la realitat que vivim als nostres barris de la ciutat de Girona.

  Pels cinc sentits: - Una culturització que, va ser a través de la oïda (música), l' olfacte (l'olor constant del procés d'elaboració del menjar), la vista (mostra de tallers), el gust (el menjar divers) i el tacte (sociabilització de totes les persones participants de la Jornada). - Tot afegint: - L'equip d' Escudella Solidària ens sentim molt satisfets per l' evidència que Projectes com el nostre sumen en el respecte, la cohesió i la participació ciutadana.Després d'un temps de reorganització interna de l'associació i d'adaptació als entrebancs que han trobat des de l'arribada al local del Passeig d'Olot, 68 de Girona, durant l'acte d'aquest dissabte van engegar la campanya «Arribem als 200», amb què volen captar socis que participin de L'Escudella Solidària i se sumin a la continuïtat del projecte comunal.

  Agraïments especials al company Carles,
  col·laborador de CiC AudioVisuals,
  des d'Ecoxarxa Girona, qui ha realitzat
  el vídeo:
  C C T _ audivisió producció
  cctproduccio.com
  Carlus Camps i Torner ; p.c.
  +34972231936 / 635403551

  # vimeo.com/153081789 Uploaded 252 Plays 0 Comments

Eco

Xavier Borràs

Medi ambient, ecologia, sostenibilitat, decreixement.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.