1. Uploaded 13 Plays 0 Comments
 2. Concept: Ulrike Quade, Marc, Becker, Jo Strømgren
  Direction: Jo Strømgren
  Text: Marc Becker
  Performers: Ulrike Quade, Cat Smits
  Puppets: Ulrike Quade, Maria Landgraf
  Director’s Assistant: Sara Serrano
  Costumes: Jacqueline Steijlen
  Sound design: Lars Årdal
  Lighting design: Jo StrømgrenProduction: Jo Strømgren Kompani, Ulrike Quade
  Co-production: Nordland Visual Theatre, Oldenburgisches Staatstheater
  Premiere: Stamsund International Theatre Festival, Norway, 2013

  More info:
  jskompani.no
  ulrikequade.nl

  Uploaded 106 Plays 0 Comments
 3. Zwevend in het donker braakt een ouderwetse radio continu flarden van het nieuws uit. Een man wordt wakker en hoort het nieuwsbericht van zijn moord. In een ‘tussenwereld’ keert zijn lichaam terug in het circus van zijn vorige leven. In Radio Exit Live worden handgemaakte levensgrote figuren volgens beproefd recept van Ulrike Quade Company ingezet als menselijke tegenspelers. De spectaculaire voorstelling is meeslepend, surrealistisch en voorzien van prachtige dans en acrobatiek. In de zomer van 2013 te zien tijdens theaterfestival De Parade in Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Amsterdam.

  # vimeo.com/68901922 Uploaded 1,069 Plays 0 Comments
 4. De nieuwe voorstelling van Ulrike Quade Company 'Munch en Van Gogh, de schreeuw van de zonnebloem' gaat op 19 oktober 2013 in Theater Bellevue te Amsterdam in première. In een populair tv-programma worden historische figuren tot leven gewekt. In deze aflevering zijn Edvard Munch en Vincent van Gogh aan de beurt. Zij weigeren zich echter aan de regels van het spel te conformeren.
ulrikequade.nl

  # vimeo.com/67714225 Uploaded 1,312 Plays 0 Comments
 5. Maken van de poppen voor de theatervoorstelling Munch & Van Gogh, de schreeuw van de zonnebloem. Wereldpremiere 4 juni 2013 SIT Festival Stamsund Noorwegen. Nederlandse premiere 19 oktober 2013 Theater Bellevue Amsterdam. (Internationale) tournee in 2013 en 2014. Meer informatie ulrikequade.nl/theater/?page_id=2719

  # vimeo.com/64722482 Uploaded 521 Plays 0 Comments

Ulrike Quade Company

Ulrike Quade Company Plus

Ulrike Quade is one of the most outstanding visual theatre makers in the Netherlands. With her extraordinary and highly acclaimed technique and acting she brings her characters to life. See also ulrikequade.nl

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.