1. U bënë ndihma në rroba për 106 familje për 160 persona. Pakot të cilat kishin brenda tyre rroba për femijë dhe të rritur përmbanin 5 lloje të ndryshme veshjesh. Me një ndihmë që shkon në vlerën e 400.000 lekësh të reja u ndamë nga qyteti i Korcës me buzëqeshje të pafajshme. Ja disa pamje nga ndihma jonë në qytetin e Korcës...

  # vimeo.com/67062328 Uploaded 32 Plays 0 Comments
 2. Në fushatën e ndihmës të organizuar këtë fundjavë ishim në qytetin e Beratit. Atje shpërndamë ndihma dhe u vizituan personat me aftesi të kufizuara si dhe familje ne nevojë. Shoqata Compassion u gjend me një ndihmë prej 60.000 lekësh të reja.

  # vimeo.com/66906306 Uploaded 16 Plays 0 Comments
 3. compassion, stema, aftereffect, shoqate bamirese

  # vimeo.com/65912055 Uploaded 11 Plays 0 Comments
 4. Ativiteti i shperndarjes se ndihmave ushqimore ne rrethin e Pukes ishte pjese e prjektit "Mbeshtetje me ndihma ushqimore per 1001 familje" ku u shperndane rreth 50 pako me ndihma ishqimore me nje vlere rreth 150.000 leke te reja.

  # vimeo.com/65906186 Uploaded 38 Plays 0 Comments
 5. # vimeo.com/109274970 Uploaded 2 Plays 0 Comments

Compassion Help Center

Compassion Help Center

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.