1. Meld je aan voor het Gratis Lidmaatschap! http://missnatural.nl/member/

  Miss Natural inspireert en geeft je praktische tips tijdens jouw ontdekkingsreis naar echt gezond eten en laat zien dat biologisch eten en natuurlijk leven leuk is!

  Wij delen onze kennis en inspireren via toegankelijke artikelen, video's, webinars, e-books en online cursussen.

  Miss Natural leden vinden, ontmoeten en motiveren elkaar via de online community met forum, de besloten Facebook groep en live via bijeenkomsten en evenementen als de Miss Natural Awards.

  # vimeo.com/67083005 Uploaded 7,447 Plays 0 Comments
 2. Miss Natural, online educatief platform en community waar natuurlijk leven en biologisch eten centraal staat, is ervan overtuigd dat het voedingspatroon en de voeding in Nederland natuurlijker en gezonder kan en moet. Investeren in gezondheid is het beste dat je kunt doen!

  http://www.oneplanetcrowd.nl/project/missnatural

  Inmiddels is Miss Natural in 2 jaar tijd uitgegroeid tot een succesvolle onderneming met ruim 5.000 enthousiaste leden. Het doel voor de komende 3 jaar is te groeien naar 100.000 leden middels promotionele campagnes en strategische samenwerkingen. Om deze groei te realiseren is een investering nodig en daarvoor biedt Miss Natural een zeer aantrekkelijke rente!

  http://missnatural.nl/investeren-in-je-gezondheid-is-het-beste-dat-je-kunt-doen/

  # vimeo.com/67281566 Uploaded 1,251 Plays 0 Comments
 3. Er bestaan geen kant en klaar diëten of eetmethodes die voor iederéén geschikt zijn. Ieder lichaam is immers uniek. Daarom is het optimaliseren van een gezonde levensstijl een persoonlijke ontdekkingsreis waarbij ik je stap voor stap zal leren wat goed voor je is. Start daarom samen met een hele grote groep op 2 januari met de cursus ‘Natuurlijk! Suikervrij’ en voel je in het nieuwe jaar vol energie, met een verhoogde weerstand en een aantal kilo’s minder!

  # vimeo.com/80550174 Uploaded 21.1K Plays 0 Comments

Miss Natural TV

Eva van Zeeland

Miss Natural inspireert en geeft je praktische tips tijdens jouw ontdekkingsreis naar echt gezond eten voor een leuk en energiek leven! Lees alles over natuurlijk, biologisch én echt eten op http://www.missnatural.nl

Miss Natural wil vrouwen aanzetten tot…


+ More

Miss Natural inspireert en geeft je praktische tips tijdens jouw ontdekkingsreis naar echt gezond eten voor een leuk en energiek leven! Lees alles over natuurlijk, biologisch én echt eten op http://www.missnatural.nl

Miss Natural wil vrouwen aanzetten tot een blijvende verandering in het voedingspatroon en laten zien dat natuurlijk leven en biologisch eten leuk is!

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.