1. Na tien weken kwam er een einde aan de trainingsstage van Vaisua Liva en Alopua Petoa. De twee Tuvaluanen keren terug naar hun idyllische eiland. Maar voor het zo ver was, brachten ze een bezoek aan sprookjespark de Efteling en stond V.V. Brabantia nog een dag in het teken van Tuvalu.

  # vimeo.com/55763209 Uploaded
 2. De Vrienden uit Tuvalu zijn nu enkele weken in Nederland en beginnen zich langzaam aan te passen. Voetballend maken ze bij hun club Brabantia stapjes vooruit en op de overige momenten laten ze zich verrassen door de Nederlandse gewoonten. Vandaar ook, dat ze voor het eerst de latten onder bonden en voor het eerst kennis maakten met de sneeuw.

  # vimeo.com/53831206 Uploaded
 3. De Vrienden uit Tuvalu zijn nu enkele weken in Nederland. Ze zijn ondertussen aardig geacclimatiseerd, gewend aan het eten en het klimaat, al missen ze wel hun dagelijkse portie vis. Voetballend maken ze sprongen vooruit, zeker gezien de achterstand die ze hadden vanuit Tuvalu, waar een goede competitie eigenlijk niet bestaat. In deze aflevering maken ze zelfs hun debuut in Brabantia 1 in een oefenwedstrijd tegen de professionals van FC Eindhoven.

  # vimeo.com/52474924 Uploaded
 4. Op vrijdagochtend arriveren Vaisua Liva en Alopua Petoa op Schiphol. Twee Tuvaluaanse internationals afkomstig van de andere kant van de aardbol. Zij komen naar Nederland om als voetballer 10 weken stage te gaan lopen bij V.V. Brabantia in Eindhoven. Deze kennis ervaring zullen ze mee terug nemen naar Tuvalu om het voetbal verder te ontwikkelen. Het hogere doel is om Tuvalu uiteindelijk een officieel lidmaatschap van de FIFA te bezorgen.

  # vimeo.com/52464559 Uploaded

Series

Fishhook Media PRO

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.