1. Om herontwikkeling van oude bedrijventerreinen te stimuleren heeft de gemeente Tilburg, samen met de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM), het Lokaal Herstructureringsfonds Tilburg (LHFT) opgericht. Het Tilburgse bedrijf Bierens is een van de eerste die gebruik maakt van dit fonds om haar bedrijventerrein in de kanaalzone opnieuw te ontwikkelen en in te richten.

  # vimeo.com/88439100 Uploaded
 2. Het beheren van een vermogen is een persoonlijke aangelegenheid, waar de Rabobank Tilburg veel aandacht aan besteed. Welke doelen en ambities heeft u voor de toekomst, kunnen leiden tot ingewikkelde fiscale en juridische vraagstukken. Met Rabo Vermogensmanagement hoeft u niet continu stil te staan bij uw financiën. Dat is wel zo comfortabel. (Deze video is geproduceerd i.s.m. Bureau Zuid.

  # vimeo.com/88436554 Uploaded
 3. Bij de afdeling schadeservice van Interpolis komen jaarlijks 500.000 meldingen binnen. Om deze correct en snel af te handelen zijn dagelijks 300 mensen aan het werk, variërend van vaste medewerkers tot flexibele studenten. Om deze informatiestroom goed te kunnen werken is Interpolis altijd bezig met het in kaart brengen van haar processen en het opleiden van haar personeel. Deze video geeft u in vogelvlucht een indruk van het werk op de schadeservice van Interpolis.

  # vimeo.com/88433961 Uploaded
 4. In 2018 wil Brabant, met Eindhoven als koploper, Culturele Hoofdstad van Europa worden. Tilburg is hierin ook een van de leidende steden en wil zich met deze film presenteren. Met de Opmaat-projecten als start, maakt de stad zich op voor dit grootse evenement. Cabaretier en Tilburger Marc-Marie Huijbregts vindt dat Tilburg goed bezig is en dat het goed voor de stad is om mee te doen.

  # vimeo.com/69571203 Uploaded
 5. Club Pellikaan is een groep van zes sportcentra, waar kwaliteit en service centraal staat. Een sportclub voor het hele gezin. Dit zie je dan ook terug in alle facetten binnen Club Pellikaan.

  # vimeo.com/49222730 Uploaded

Bedrijfsfilms

Fishhook Media PRO

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.