1. Als vrijgezellenactiviteit hadden de vriendinnen van Nina Crebas, tegenwoordig Nina de Leest, bedacht dat leuk was om een lipdub te maken. Fishhook Media adviseerde ze om gewoon een leuke clip te maken. Leuker, makkelijker en een professioneler eindresultaat. De clip werd op de bruiloft enthousiast ontvangen en dat kwam mede door het goede acteerwerk van de bruid.

  # vimeo.com/48302278 Uploaded
 2. Als hoogste meisjesteam van hockeyclub Tilburg, wordt er van je verwacht dat je goed presteert. Een beetje teambuilding op zijn tijd kan dan ook geen kwaad. Zo kregen de dames de opdracht op een nieuw tekst te schrijven op een bestaand nummer. Het uiteindelijke resultaat mag er wezen.

  # vimeo.com/73851233 Uploaded
 3. Op 20 april 2013 trouwde Lian in het Duitse Hamburg met haar Erwin. Dat moest natuurlijk van tevoren uitgebreid gevierd worden met vriendinnen en de bestemming was Amsterdam. Daar namen de dames een professionele, maar ludieke, videoclip op om herinneringen uit het verleden op te halen. Dit alles onder bezielende leiding van Bruno Mars met Marry You.

  # vimeo.com/64875978 Uploaded
 4. Voordat Floor van der Laken in het huwelijk treed met haar Frank en zich mevrouw van den Bogaart mag noemen, moet ze natuurlijk wel op en top in vorm zijn. Haar vriendinnen nemen haar mee langs de plaatsen uit haar jeugd en laten haar daar eens flink zweten. Na deze dag zal ze in topvorm zijn om als Floor van den Bogaart door het leven te gaan.

  # vimeo.com/91499373 Uploaded

Clips

Fishhook Media PRO

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.