1. Ieder najaar wordt in Eindhoven het lichtfestival GLOW gehouden en dit jaar was het alweer de achtste editie. Door de stad is een route uitgestippeld langs kunstwerken en toegepaste wetenschap (GLOW Next - Strijp S) gebaseerd op licht. Een festival dat zijn oorsprong vindt in de relatie tussen Philips en de stad Eindhoven. Met ongeveer 520.000 bezoekers was GLOW, ondanks de regenachtige weersomstandigheden, opnieuw een groot succes.

  # vimeo.com/81503494 Uploaded
 2. Eind september werd in Tilburg het Nederlands kampioenschap skateboarden gehouden. Het ladybird skatepark, onderdeel van de Hall of Fame, was het decor voor de 50 beste skateboarders van ons land. Brabant was hierin goed vertegenwoordigd en streed mee om de hoogste plaatsen. Voor Omroep Brabant maakte Fishhook Media een reportage van het finaleweekend.

  # vimeo.com/76235937 Uploaded
 3. De Maten van Brabant is de vrijdagavond van Brabant Open Air op Strijp S in Eindhoven. De avond staat in het teken van Brabantse artiesten die nummers van zichzelf en van andere Nederlandse artiesten ten gehore brengen. Deze eerste editie beklommen onder andere de godfather van de Brabantse popmuziek Peter Koelewijn en Guus Meeuwis het podium.

  # vimeo.com/75159297 Uploaded
 4. Iedere zomer wordt in Tilburg Festival Mundial georganiseerd, dit jaar alleen niet in het Leijpark, maar in de Spoorzone. Bezoekers waren vooral nieuwsgierig, maar lieten zich al snel verrassen door de unieke omgeving en het frisse programma. Op zondag moest de organisatie zelfs het sein "uitverkocht" geven.

  # vimeo.com/70281750 Uploaded
 5. De Tilburgse Kermis is de grootste kermis van de Benelux en een van de grootste evenementen binnen Nederland. Tien dagen lang staat de binnenstad in het teken van amusement en entertainment. Met meer dan 1 miljoen bezoekers, waarvan ongeveer 350.000 op Roze Maandag, is de Tilburgse Kermis een van de visitekaartjes voor de stad. Een evenement waar Tilburg en haar inwoners trots op zijn.

  # vimeo.com/49395577 Uploaded

Evenementen

Fishhook Media PRO

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.