1. Når du laver en ny handling, er der 3 ting, du skal indtaste:
  1. Hvornår tog handlingen sted?
  2. Hvad betalte du eller blev betalt for? Her kan du vælge, om det er en udgift eller indtægt, og hvilken kategori: mad, transport osv.

  Og til sidst: Hvordan du betalte eller blev betalt for det. Hver handling tager udgangspunkt i en konto.

  Jeg har før lovet dig, at HandWallet er både simpel og fuld af funktioner. Dette er bare den simple del, og er nok til de fleste, men du kan udforske mange flere muligheder ved at klikke på “Avanceret”. Her kan du tilføje billeder, kvitteringer og meget mere..

  https://play.google.com/store/apps/details?id=mediavision.handwallet&hl=da
  http://www.handwallet.com

  # vimeo.com/67860914 Uploaded 8 Plays 0 Comments
 2. Hej. Jeg hedder Andreas, og jeg er din personlige HandWallet guide. Hvis du leder efter en gratis app til at holde styr på din økonomi, så er der tre gode grunde til at vælge HandWallet:
  For det første er HandWallet simpel og intuitiv. Under optagelsen af disse videoer, brugte jeg kun få minutter på at lære at bruge appen. Den anden grund er, at det ikke kun er en simpel app, den er også fyldt med funktioner, og har masser af muligheder for at udføre lige det, du har brug for! Hvordan en app både kan være så simpel og alligevel så sofistikeret er HandWallets hemmelighed.

  Den tredje grund til at bruge HandWallet er.. mig! Jeg vil fungere som din guide overalt i appen. Hvis der er noget, du er i tvivl om, så bare klik på “hjælp”-fanen i toppen af skærmen og så vil du finde mig dér. Jeg vil hjælpe dig og give dig nyttige tips.

  Så, hvis du ikke har gjort det endnu, synes jeg, du skulle downloade HandWallet GRATIS fra Google Play og så ses vi inde i appen. Hej-hej!
  https://play.google.com/store/apps/details?id=mediavision.handwallet&hl=da
  http://www.handwallet.com

  # vimeo.com/67860913 Uploaded 19 Plays 0 Comments

Udgiftsmanager

Udgiftsmanager Expense Manager

HandWallet - En udgiftsmanager, der er både simpel, intuitiv, professionel og fyldt med funktioner! HandWallet er en prisbelønnet app til økonomistyring: afstem dine konti, styr dine kreditkort, planlæg budgetter, hold øje med udgifter og indkomst og…


+ More

HandWallet - En udgiftsmanager, der er både simpel, intuitiv, professionel og fyldt med funktioner! HandWallet er en prisbelønnet app til økonomistyring: afstem dine konti, styr dine kreditkort, planlæg budgetter, hold øje med udgifter og indkomst og undgå overtræk.
https://play.google.com/store/apps/details?id=mediavision.handwallet

● GRATIS for private brugere!
● Styr dine penge, checks og kreditkort.
● Interaktive grafiske diagrammer over dine udgifter og indkomst.

● Sparer dig tid: flere end 100 indbyggede kategorier og underkategorier (Mad, sundhed, transport osv.).
● Flere konti.
● Flere valutaer. Konverter automatisk valutaer online.
● Rejs udenlands og se alle udgifterne i dit lands valuta!
● Mulighed for at koble hver transaktion til kategorier, steder, personer eller projekter, så du er sikker på, hvad du købte, hvor du købte det, hvem der købte det og hvad, du købte det til.
● Planlæg budget for hver kategori, person eller projekt.
● Mulighed for at vedhæfte billeder, dokumenter eller stemmeoptagelser.

● EKSKLUSIVT! Udregn de præcise betalinger i forhold til din afdragsfri periode og forfaldsdato. Slut med grumme overraskelser!
● EKSKLUSIVT! Udregn dine renter og binder på dine lån.
● EKSKLUSIVT! Styr dine udgifter efter dine forbrugsvaner. Ved årlige betalinger vises kun den relevante, månedlige del på diagrammet!
● Erhvervsbrugere kan spore fakturaer, kvitteringer, følgesedler og moms
● Erhvervsbrugere kan opsætte appen til både personlig og erhvervsmæssig finansstyrelse.
● Avancerede søgemuligheder, så du kan finde en transaktion.
● Backup og genoprettelse af data.
● Mulighed for at dele din data.
● Mulighed for online hjælp inde i selve applikationen.
● Hurtigt, pålideligt og sikkert; med password beskyttelse er der ingen, der kan rode med din økonomi.
Og meget mere endnu..

Hvorfor bruge en udgiftsmanager?
En udgiftsmanager vil give dig kontrol over dit finansielle liv, hjælpe dig med at være organiseret, spare dig for penge og give dig en bedre chance for at udforske dit fulde finansielle potentiale.

Hvorfor bruge “HandWallet” som udgiftsmanager?
“HandWallet” er den bedste app til at håndtere udgifter. Og fordi vi har lavet udgifts- og regnskabssoftware i 10 år, ved vi lige præcis hvorfor de fleste folk vil have styr på deres udgifter, selvom kun det lykkes for få.

Hvordan skal jeg begynde at bruge “HandWallet”?
Download appen gratis. Derefter skal du sørge for at sprog, land og valuta er korrekt indstillede. HandWallet vil automatisk lave 3 standard-konti: kontant, bankkonto og kreditkort. Du kan altid ændre navne på disse konti ved at gå ind på “Data”-fanen og så “konti”. Du kan ændre navnene til f.eks. “Danmarks Nationalbank”, “Visa-kort” eller “Elektronisk pung”.
Klik herefter på menu-knappen og bogfør din første udgift.

Hvordan håndterer jeg budgetter?
Vælg “data”-fanen og klik derefter på kategorier. Vælg din kategori, f.eks. “bil-udgifter”. Klik på “avanceret”-knappen og vælg budget-typen: fastsat budget, sammenfattet budget osv. Du kan definere forskellige budgetter for hver termin.

Hvordan ser jeg et bjælke- eller lagkagediagram af mine udgifter?
Klik på “Analytiker”-fanen. Vælg derefter kategori, f.eks. “bil-udgifter”, og terminen. Du kan skifte i mellem udgifter og budgetter ved at bruge ikonet til venstre.

English:
"HandWallet Expense Manager" - Danish version - is an award winning expense tracker for finance management: control your spending, balance your bank account, plan budget, track expense & income and avoid overdraft.

Why to use an expense manager?
Because it will give you control of your financial life, help you to be organized, save you money and give you a better chance to discover your full financial potential.

Why to use "HandWallet Expense Manager"?
Because it's the best expense manager app. And because we are creating expense manager and personal finance accounting software for 10 years and know exactly why most people want to manage expense but only few succeed.

For more details vidit our forum:
http://www.handforum.com
or our web site:
http://www.handwallet.com

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.