1. учество на манифестацијата за Денот на училиштето

  # vimeo.com/60897885 Uploaded 118 Plays 0 Comments
 2. Видео изработено за да се види што се ни нуди Микрософт од нивните алатки за примена во наставата. Видеото е поделено на два дела: анимативен дел изработен со Power Point- презентација и видео материјали од активности со алатките.
  veselaucilnica.ucoz.com

  # vimeo.com/58289049 Uploaded 11 Plays 0 Comments
 3. # vimeo.com/57371008 Uploaded 15 Plays 0 Comments
 4. *Да го развиваат и применуваат логичкото размислување во решавање на математички задачи

  # vimeo.com/57304935 Uploaded 17 Plays 0 Comments
 5. likovno obrazovanie

  # vimeo.com/56808451 Uploaded 61 Plays 0 Comments

Nela`s channel

Nela

Vimeo channel e namenet za site onie koi sakaat da gi sledat site aktivnosti vo nasata ucilnica i nadvor od nea.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.