1. Защо да използвате управител на финансите?
  През последните години осведомеността за разходите по домакинството се е повишила. Това започна с популярни телевизионни програми (като "Капиталът", "Перпетуум Мобиле", дори сутрешните блокове по националните телевизии редовно засягат темата) и продължи с различни демонстрации и стачки (например тази на земеделците и животновъдите и т.н.). Кратък преглед на икономическите вестници, като Капитал, Капитал Лайт, Бизнес България и др. показва колко голямо значение се оттадва на икономиката и бюджета на домакинството(разходите за електроенергия, здравеопазване, данъците, топлофикация, храна и т.н.).
  Работата с управител на финансите ще Ви даде контрол върху Вашия финансов живот, ще Ви помогне да бъдете организирани, ще Ви спести пари и ще Ви даде шанс да реализирате пълния си финансов потенциал.

  Защо да използвате "HandWallet Expense Manager"? Защото това е най- добрата апликация за управление на финанси. Защото ние създадохме и подобряваме софтуера на тази апликация за управление на финанси в продължение на 10 години и знаем точно защо повечето хора биха искали да управляват разходите си, но само някои успяват.

  Как може управлението на разходите да бъде едновременно лесено за използване и интуитивно и в същото време професионално и силно?
  "HandWallet Expense Manager" е наградена апликация за управление на финанси: Балансирайте сметката си, Контролирайте Вашите разходи, plan budget, Проследявайте разходите и приходите и Избягвайте превишаването на кредита си.
  • БЕЗПЛАТНА за домашни потребители
  • Управлявайте вашия финансов поток, сметки, кредитни карти, e-портмоне или карта- подарък
  • Интерактивни графични диаграми на Вашите разходи и приходи
  • Гласово разпознаване! Записване на Вашите разходи без писане
  • Спестява Ви време: над 100 разпределени в категории и подкатегории (Храна, Здраве, Транспорт и т.н.)
  • Мнногобройни сметки
  • Многобройни валути. Автоматични онлайн валутни курсове
  • Пътувайте в чужбина и управлявайте всичките разходи във Вашата валута!
  • МОже да свърже всяка транзакция към категория (Какъв е разхода?), местоположение (Къде се е провел разхода?), хора (кой е направил разхода?) или проект (с каква дейност е свързан разхода?)
  • Планирайте бюджет за всяка категория, човек или проект
  • Позволява Ви да качвате снимки, документи или гласови бележки
  • ЕКСКЛУЗИВНО! Изчислете точните плащания по Вашата кредитна карта в зависимост от "гратисния период" и "деня на дължимост". Никога няма да бъдете изненадани отново
  • ЕКСКЛУЗИВНО! Изчислете лихвата и връзките на Вашата ипотека или заеми
  • ЕКСКЛУЗИВНО! Управлявайте Вашите разходи чрез потреблението. Ако плащате за нещо през цялата година в графиката се показва само съответната част за всеки месец!

  И много повече..

  # vimeo.com/68074227 Uploaded 20 Plays 0 Comments
 2. Регистраторът за проследяване на разходите е малка апликация, която Ви помага да запишете Вашите разходи, като използвате Вашия собствен глас и да ги проследявате по- късно в HandWallet.
  За да използвате тази апликация трябва първо да инсталите HandWallet - безплатен и професионален мениджър на финансите, който Ви помага да контролирате Вашите разходи, сметки, задължения и бюджети.
  Как да запишете разход (след като сте определили Вашата банкова сметка, кредитна карта или кешова сметка)? Много просто – само в 3 стъпки:
  A. Натиснете бутона за записване.
  B. Кажете името на категорията (например 'Домакинство' или 'Храна'). Можете също да добавите името на магазина и/или сметката, с която сте платили, ако сте я използвали преди (например 'фантастико, кредитна карта').
  Говорете ясно и високо. Погрижете се да няма фонов шум. Правете малка пауза между думите.
  C. Натиснете "Край" бутона. Ще се появи прозорец, където можете да добавите/промените 3 въпроса:
  1) КОга? (датата на разхода).
  2) Какво? (категорията на разхода, който току що сте записали. Ако 'Регистраторът за проследяване на разходите' не е успял да идентифицира разхода, това е мястото да го поправите).
  До категорията трябва да запишете сумата на разхода. В повечето случаи това е единственото нещо, което трябва да запишете.
  3) Как е платено? (сметка, начин на плащане и валута на разхода). Тези обикновено ще се попълват автоматично.
  Натиснете "Потвърждавам" бутона и Вашият разход ще бъде записан завинаги!
  Допълнителни функции:

  Защо да използвате проследяване на разходите?
  Защото ще Ви помогне да бъдете организирани, ще Ви даде контрол върху Вашето финансово поведение, ще Ви спести пари и ще Ви даде по- добър шанс за разкриете Вашия пълен финансов потенциал.
  Защо да използвате апликацията "Регистратор за проследяване на разходите"?
  Защото това е най- лесното и най- интуитивното проследяване на финансите. И защото ние създаваме счетоводен софтуер и софтуер за прослдяване на разходите от десет години и знаем защо повечето хора искат да проследяват разходите си, но само някои от тях успяват.
  Как да започна?
  Изтеглете безплатните апликации "Hand Wallet Регистратор за проследяване на разходите" и "Hand Wallet мениджър на разходите". Тогата натиснете бутона сметки и създайте Вашите сметки, например ОББ, American Express кредитна карта или моят "кеш".
  Тогава натиснете бутона за действия и запишете Вашия първи разход. със Вашия собствен глас!

  Как да построя бюджет?
  След като сте записали няколко разхода натиснете "данни" бутона и след това категории. Изберете категория, например "разходи за автомобил". Натиснете бутона разширени и изберете вид бюджет: обобщен бюджет, фиксиран бюджет и т.н.. Можете да построите различен бюджет за всеки период.

  # vimeo.com/68073399 Uploaded 29 Plays 0 Comments

мениджър на разходите

Sachar David

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.