1. # vimeo.com/67499177 Uploaded 466 Plays 1 Comment
 2. Finley Open Dag 2 juni 2013

  "Vorige maand hebben wij een Finley Wedding Experience georganiseerd bij 'Het witte Huis'. Tijdens deze dag vol onvergetelijke gebeurtenissen wilde wij de aanstaande bruidsparen kennis laten maken met de wereld die Finley 'Het Witte Huis' heet. De villa 'Het witte Huis' is een inspirerende en bijzondere locatie die verrassende surprises kan waarborgen."

  Het Finley team wilde graag haar deuren openen voor een sneak preview, waarbij elk potentieel bruidspaar overtuigt, geïnspireerd en geënthousiasmeerd zou raken om hun liefde op een bijzondere wijze te vieren! We hadden een vol programma, een romantische ceremonie tot aan een heerlijke borrel op het terras. Het team van Finley hoopt hiermee een mooie na-beleving te kunnen neerzetten.

  Hartelijke groet –
  The Finley Creators

  # vimeo.com/69160692 Uploaded 6,459 Plays 0 Comments
 3. De primeur van het 1e wettelijke huwelijk in de Oude Kerk in Dongen vond plaats op 24 mei 2013 waar ik, als trouwmevrouw, Roderick en Carlijn het Jawoord mocht vragen.
  De gooische roots van Roderick werden niet vergeten in dit Brabantse Land. Hun nieuwe avontuur in Oman kunnen zij nu als echtgenoten starten. Veel geluk!

  # vimeo.com/71838891 Uploaded 62 Plays 0 Comments
 4. Korte impressie van de huwelijksceremonie van Rene & Serife bij Kasteel de Wijenburg.
  Dit bruidspaar liet hun feestdag verzorgen door professionals uit de trouwbranche:
  Fotograaf Fred van Soest, trouwambtenaar Harriët Bödicker, Kasteel de Wijenburg, de Valk Roofvogels en videograaf Ton Gerritsen. Uiteraard is het ook mogelijk om zo'n videoclip op de feestavond al te laten zien.

  # vimeo.com/71821503 Uploaded

Huwelijken

Jullie Huwelijksambtenaar

Prachtige weergave van onvergetelijke huwelijken

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.