1. Cugat.cat t'ofereix reviure la gala de la 9a edició dels Premis Ciutat de Sant Cugat.

  Uploaded
 2. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha definit els Premis Ciutat de Sant Cugat com l'espai de reivindicació de la 'singularitat santcugatenca'. En el discurs de cloenda de la cerimònia, l'alcaldessa ha refermat el caràcter del municipi com a ciutat socialment cohesionada i culturalment activa. També ha advertit que Sant Cugat s'ha de 'resituar' per construir una ciutat econòmicament dinàmica, socialment justa i amb oportunitats per a tothom.

  Uploaded
 3. L'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels ha acollit la segona edició del Pica Lletres Sant Cugat. En aquest primer programa concursen el grup A de l'escola la Farga i el grup A de l'escola Àgora de Sant Cugat.

  Uploaded
 4. Nova tertúlia de polítics en què els representants dels partits al consistori repassen alguns dels punts tractats en el darrer ple, com la reducció de la ràtio d'endeutament municipal i l'aprovació del Pla d'Inclusió Social.

  Uploaded
 5. El Ballet Nacional de España (BNE) ha mostrat aquest diumenge al Teatre-Auditori un gran equilibri entre la dansa espanyola més tradicional i les noves propostes amb dues coreografies totalment contraposades 'Grito' i 'Suite Sevilla'. Els espectadors del Teatre-Auditori han sortit encantats amb l'actuació i han agraït a la companyia que hagi tornat als escenaris catalans, després de 10 anys, dempeus i amb uns aplaudiments més que intensos.

  Uploaded

MODE SOFÀ CUGAT.CAT

Cugat.cat PRO

Aquí et proposem una selecció de vídeos

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.