dtv

“TEATRUL VISELOR” este o premiera in Romania, fiind primul documentar modern, in format HD, despre o echipa romaneasca de fotbal.
Materialul este realizat intr-o maniera subiectiva, fotbalul fiind privit prin ochii unui spectator neutru care incearca sa inteleaga fascinatia oamenilor pentru acest fenomen si de ce fotbalul ne influenteaza mai mult decat pare, la o prima vedere.

Sir Alex Ferguson, spunea la un moment dat ca: “Fotbalul este singurul sport care poate pretinde ca este cu adevarat global“. Pornind de la aceasta afirmatie, mi-am propus sa inteleg mai bine ce inseamna acest fenomen mondial…Iar cu ‘profesori’ precum Gheorghe Hagi, Gabi Balint, Fatih Terim sau Sir Alex Ferguson, nu mi-a fost foarte greu. Spre multumirea mea am descoperit ca fotbalul este mult mai mult decat un simplu sport si, ca dupa aceasta experienta a CFR-ului in Champions League, multe lucruri, fara vreo legatura aparenta cu fotbalul, s-au schimbat. In bine.

Echipa de productie este formata din Laviniu Lazar (scenariu si regia), Paul Henis (DOP), Marieta Manolache (scenariu), cu ajutorul Clubului CFR 1907 Cluj.

site-ul oficial al documentarului: teatrulviselor.ro

# vimeo.com/67155011 Uploaded 5,909 Plays 0 Comments

dtv

IzaVideo

documentare oferite de izavideo

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.