1. Tko bude imao strpljenja može razmisliti koliko ima mladih, kjima samo trebaju dobri mentori da svoj talenat razviju do profesionalnog nivoa.

  # vimeo.com/15355020 Uploaded 24 Plays 0 Comments
 2. Buduća hrvatska Oprah intervjuira AL. On o što mi je zapanjujuće kako 9 godišnje dijete (moja 5. unuka) "kuži" i pita. Zapanjlila me, a ako bude imala dobre mentore mogla bi razviti svoj talenat

  # vimeo.com/15354968 Uploaded 86 Plays 2 Comments
 3. Uploaded 2 Plays 1 Comment
 4. Ovo je trebala biti prezentacija za kandidate na lokalnim izborima 2009. HILS je poslao pozive na 500 jedinica lokalne samouprave, a potrebu za obrazovanjem i treningom je iskazao 1%.
  Kandidati nisu spremni ići na testiranje a ni na treniranje i uglavnom žele upravljati procesima odlučivanja na način, koji je daleko od mogućeg.
  Do kada će glasači podnositi da nam se nameću ljudi, koji su razvojno nesposobni?
  Kao ovaj autor (gosp. Nissen) ima još ljudi diljem Lijepe naše, ali dok ne stvorimo klimu doživotnog učenja lutat ćemo bespućima..

  # vimeo.com/4801455 Uploaded 24 Plays 0 Comments
 5. Oslo Freedom Forum

  # vimeo.com/17395875 Uploaded 196 Plays 1 Comment

Autopoietic supervision

Ante Lauc

As far as I know nobody tried to connect theory if autopoiesis with supervision. Here Karmela and me will try to experiment with it.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.