1. Na het succes van het origineel is er nu een extra grote versie van Paletto op de markt. Met deze grote versie komt Paletto nog meer tot z'n recht. Om de beurt mag een speler blokken pakken van één kleur. Echter alleen die blokken die aan twee kanten vrij staan. De speler die als eerste 6 blokken van een kleur weet te bemachtigen wint het spel. Leuk en eenvoudig. Bijzonder mooi en groot uitgevoerd. Speelduur: tussen 5 en 10 minuten. Afm. bord 50 x 50 cm.

  # vimeo.com/69365882 Uploaded 2,499 Views 0 Comments
 2. Qwirkle is een meervoudig bekroond strategisch spel. Het spel stimuleert in het bijzonder het denkvermogen van de speler. Op de houten blokjes zijn verschillende kleuren en vormen weergegeven. De speler moet blokjes met een zelfde figuur of een blokje met een zelfde kleur bij de al liggende blokjes aanleggen. Met het eenvoudig toepassen van de spelregels, is dit spel bijzonder geschikt voor mensen met een lichte vorm van dementie.

  # vimeo.com/69364708 Uploaded 4,559 Views 0 Comments
 3. Dobbelspel om alleen of met meerdere te kunnen spelen. Elke speler probeert zoveel mogelijk cijferbordjes te kantelen. Daarvoor mag de som van twee dobbelstenen naar eigen inzicht gesplitst worden. Zodra niets meer gekanteld kan worden eindigt de speelbeurt. Uiteraard ook te gebruiken als shut the box 9. Afm. 31 x 23 x 4,5 cm.

  # vimeo.com/69364705 Uploaded 1,328 Views 0 Comments
 4. Uniek in Nederland: Spiraal-biljart. Iedereen is in staat dit spel te spelen. De kogel rolt altijd in een bepaalde sleuf met bijbehorende punten. De speler geeft een lichte slinger aan de kogel en de kogel rolt door een sleuf over het bord. De kogel eindigt vanzelf in een van de zes sleuven. De uitdaging is om met de 6 kogels zoveel mogelijk punten te behalen. Andere spelvarianten zijn mogelijk. Onder andere geschikt voor mensen met visuele beperkingen en lichte dementie. Doorsnee: 70 cm, dikte: 2,2 cm.

  # vimeo.com/69364704 Uploaded 538 Views 0 Comments
 5. Dobbelstenen vallen niet meer op de grond met deze Hevea houten dobbelsteenbak met vilten inleg en vilten onderkant. Door de vilten onderkant, schuift de bak bovendien gemakkelijk over tafel. Inclusief 5 grote houten dobbelstenen. Deze degelijk en mooi uitgevoerde bak staat garant voor urenlang dobbelplezier. Bijvoorbeeld een spelletje Yahtzee. Doorsnede: 40 cm.

  # vimeo.com/69252700 Uploaded 452 Views 0 Comments

SpelPlus

SpelPlus Plus

Spellen voor ouderen

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.