1. Van uw woning worden binnen en buitenopnamen gemaakt, met oog voor detail en gecompleteerd met relevante informatie, sfeer en belevingsbeelden van uw directe woonomgeving en regio. Uw film wordt ondersteund door een op maat geschreven tekst, ingesproken door een professionele voice-over en speciaal gecomponeerde muziek. Om o.a. de oppervlakte van uw perceel of andere belangrijke verkoopargumenten te benadrukken, worden deze ondersteund door toevoeging van tekstanimaties in beeld te brengen.
  *Het is mogelijk om uw keuze op te waarderen

  # vimeo.com/70043664 Uploaded 35 Plays 0 Comments
 2. Van uw woning worden binnen en buiten filmopnamen gemaakt en aangevuld met high-lights van uw woonomgeving. De film wordt ondersteund door een op maat geschreven tekst, ingesproken door een professionele voice-over en voorzien van passende sfeervolle (rechtenvrije) achtergrondmuziek.
  *Het is mogelijk om uw keuze op te waarderen

  # vimeo.com/70040737 Uploaded 37 Plays 0 Comments
 3. Van uw woning worden binnen en buiten filmopnamen gemaakt en aangevuld met stock beeldmateriaal van uw woonomgeving. De film wordt ondersteund door een voice-over en (rechtenvrije) stockmuziek.
  *Het is mogelijk om uw keuze op te waarderen

  # vimeo.com/70036216 Uploaded 32 Plays 0 Comments
 4. Van uw woning en leefomgeving wordt als het ware een korte ‘speelfilm’ geproduceerd.
  Uitgebreide filmopnamen in en rondom uw woning worden gecompleteerd met sfeer en belevingsbeelden van uw woonomgeving en aanvullende relevante informatie.
  Tot de mogelijkheden behoren Drone luchtopnamen en avondbeelden middels Time Lapse opname, waardoor uw woningfilm een absolute meerwaarde en een feeërieke uitstraling krijgt en nog meer tot de verbeelding zal spreken.
  De op maat geschreven tekst wordt door een professionele voice-over ingesproken en sterke verkoopargumenten worden benadrukt door toevoeging van tekstanimaties in beeld te brengen. De onderliggende muziek wordt speciaal gecomponeerd.

  # vimeo.com/70046526 Uploaded 34 Plays 0 Comments

Voorbeelden

Spitman Makelaars

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.