1. # vimeo.com/70493987 Uploaded 12 Plays 0 Comments
  2. What is Appreciative Inquiry is a hi-def training video that includes the 5 principles, 4-D Cycle, positive core, Summit Process, and story of how Appreciative inquiry began. It's presented by Jackie Kelm at http://www.AppreciativeEngagement.com.

    # vimeo.com/70482219 Uploaded 215 Plays 0 Comments
  3. # vimeo.com/70482218 Uploaded 4 Plays 0 Comments
  4. # vimeo.com/66843637 Uploaded 46 Plays 0 Comments
  5. # vimeo.com/66838752 Uploaded 18 Plays 0 Comments

Zeyn, ruimte voor perspectief!

Leiderschap

Zeyn levert een bijdrage aan de persoonlijke groei van mensen én co-creëert een meer harmonieuze, eerlijke en duurzame wereld. http://www.zeyn.nu

Zeyn stimuleert individuen en teams het beste uit zichzelf te halen met een compleet aanbod aan training, coaching,…


+ More

Zeyn levert een bijdrage aan de persoonlijke groei van mensen én co-creëert een meer harmonieuze, eerlijke en duurzame wereld. http://www.zeyn.nu

Zeyn stimuleert individuen en teams het beste uit zichzelf te halen met een compleet aanbod aan training, coaching, workshops en assessments. Het thema ‘persoonlijk leiderschap’ staat hierbij centraal; van coaching met paarden en kookworkshops tot mindfullness en individuele coachingstrajecten. Middels een inspirerende ervaring levert Zeyn een concrete bijdrage aan de persoonlijke groei van mensen op de manier die het beste bij ze past.

In de visie van Zeyn is (persoonlijk) leiderschap de belangrijkste voorwaarde om teams en organisaties te laten groeien.

Persoonlijk leiderschap gaat in eerste instantie over leiding geven aan jezelf. Wanneer je vooruitgang wilt boeken in het leven, moet je groeien en je ontwikkelen. Inzicht in jezelf is daarvoor cruciaal: wie ben ik, waar sta ik en waar wil ik naar toe? Wat heb ik daarvoor in huis en waar zitten mogelijkheden?

Mensen die de regie over hun leven in eigen hand hebben, staan in hun kracht, halen uit hun leven wat erin zit. Ze benutten hun vermogens en talenten en komen tot hun recht als persoon. Daarmee geven ze hun persoonlijk leiderschap inhoud. Mensen worden zo effectiever in en meer betrokkenen bij hetgeen zijn doen en bieden zo zichzelf en de maatschappij een grotere meerwaarde.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.