1. Vi blev tillfrågade att besöka Nordiska Mästerskapen för Islandshästar i Eskilstuna 2012, för att visa upp andra hästraser som töltar. Så vi samlade ihop ett flock hästar, Dolly som är en American Saddlebred, Julie som är en Kentucky Mountain samt Marlin & Kaiser som är två gamla Travare - som också töltar! Uppvisning gick som planerat och på marknadsområdet hade vi en monter med bilder och mer information om hästraserna som var med!

  # vimeo.com/51874687 Uploaded 416 Plays 0 Comments
 2. Dolly är ett tolvårigt sto av rasen American Saddlebred. Den 6 juni firade vi "Hästens Dag" och var med och red en uppvisning utanför Örebro.

  # vimeo.com/45970289 Uploaded 166 Plays 0 Comments
 3. En lördag red vi ner med Dolly, Hjärta, Xena och Faraon till en sjö! Hästarna är av rasen American Saddlebred... eller var det sjöhästar? ;)

  # vimeo.com/70516219 Uploaded 29 Plays 0 Comments
 4. Fairytale of New York, eller "Saga" som vi kallar henne i hagen är ett litet föl av rasen American Saddlebred! Hon föddes faktiskt på Mors Dag av USA-importerade Tahitian Rose. På filmen är hon drygt 10 dagar gammal!

  # vimeo.com/70550997 Uploaded 40 Plays 0 Comments

Hästar

Sayyads

Hästar

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.