1. Les desfilades infantils del 080

  # vimeo.com/70409080 Uploaded 12 Plays 0 Comments
 2. La marca catalana ha presentat una colorida nova col·lecció per la tardor/hivern 2015-2016. La seva companya de passarel·la, Cóndor, no ha pogut vestir la “nena més guapa del món”.

  Un any més, Bóboli ha estrenat aquest dimarts la jornada de la moda durant la 080BCN Fashion Week. Els nens han desfilat amb patinets skate, graffitis i auriculars de música en roba estampada i molt colorida. Però per les nenes la marca ha mostrat una col·lecció més galant, urbana i de colors blancs i negres.
  El passat mes de Juliol, la marca de roba juvenil ja va presentar la seva col·lecció durant la setmana de la moda barcelonesa a l’antic Hospital Sant Pau. Igual que a la primera desfilada l’any 2012, cançons animades de l’any com “Uptown Funk” (Mark Ronson i Bruno Mars) han acompanyat els nens i nenes en una desfilada alegre i divertida.
  Cóndor també ha presentat la seva col·lecció “Chocolat” amb complements de colors hivernals com el marró i tons pastel. La “nena més guapa del món”, Krsitina Pimenova, finalment no ha pogut desfilar per la marca al no tenir “els papers arreglats”, segons representants de l’institució. Tot i així, la nena ha animat els seus companys des de les grades.

  # vimeo.com/118681009 Uploaded 42 Plays 0 Comments

Moda

Diari Win Plus

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.