1. A videóról és sok más egyébről "Elmúltnyolc(tíz)év - egy leszerelt Fidesz-pártkatona őszinte vallomása" című könyvemben többet is megtudhatsz:

  http://tomanovicsgergely.blog.hu/2016/09/29/mi_ez_a_konyv_miert_irtam_meg_kinek_szol

  Így dolgozik a gépezet egy vidéki város polgármester-választásának eldöntésén. "Körmendről, Győrből, Pápáról, a XI. kerületből, Kispestről, Enyingből, Vas megyéből és még számtalan helyről" összejött emberkék munkálkodnak azon, hogy megszerezzék Pécset, Kubatov Gáborral az élen. Hogy Pécs mit akar, az nagyjából le van szarva, a lényeg az, hogy Pécs meglegyen, és hogy viszlát Kati.

  Kubatov Gábor a 2009-es pécsi időközi polgármester-választások alkalmából tesztelte a listázás módszerét (amelyet a 2010-es választásokra tökélyre fejlesztett) és az eredmények láttán megelégedettséggel nyilatkozott róla. Erről készült is egy szigorúan belső felhasználásra szánt dokumentumfilmecske is (amelynek készítése során - Kubatovék vesztére - én is közreműködtem) melyet most itt először láthattok teljes terjedelmében.

  Ez a videó annak idején egy szigorúan bizalmas anyagnak számított, fejvesztés terhe mellett gyakorlatilag esküt tettem rá, hogy tőlem nem fog kikerülni sehova se... De hát ez már régen volt, mára pedig megváltozott a helyzet, és kötelességemnek érzem, hogy ezt a videót közzétegyem. Hiszek abban, hogy minden disznóságnak nyilvánosságra kell kerülnie, és hiszek abban, hogy talán lesz pár ember, aki pont e videó hatására kedvet kap ahhoz, hogy világba kürtölje a saját disznóóljában megtapasztalt disznóságokat.

  Ha mindenki így tesz, talán egy jobb, őszintébb hely lehet ez a Magyarország.

  # vimeo.com/55694118 Uploaded 161K Plays 3 Comments
 2. Készült az IDE 2010-es Ogy-i vál. kampányához. (VTV-Gyöngyös)

  # vimeo.com/10035915 Uploaded 12 Plays 0 Comments
 3. # vimeo.com/7187736 Uploaded 89 Plays 1 Comment
 4. - ha nem, akkor "igugugum"! :D

  # vimeo.com/7676225 Uploaded 173 Plays 2 Comments
 5. Készült az IDE EP-kampányához. (VTV-Gyöngyös)

  # vimeo.com/6184113 Uploaded 22 Plays 1 Comment

Internetes demokratákat IDE

Bognár Attila

Az Internetes DEmokrácia pártjának toborzója. ( http:ide-ide.hu )
- nem párttagokat, hanem részvételi demokrata felhasználókat (=4 évnél gyakoribb szavazókat) várunk IDE!

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.