Bashkesia Islame e Kosoves

 1. Fjalimi i Myftiut Ternava me rastin e vizites se Keshillit te BI ne Presheve me 16.09.2009

  # vimeo.com/6642122 Uploaded 529 Views 0 Comments
 2. Interviste e Myftiut Ternava ne RTK, emisioni Speciale. Tema; Ramazani dhe Nata e Kadrit.

  # vimeo.com/6624984 Uploaded 917 Views 0 Comments
 3. Mbremje kuranore- Prizren, me 19.08.2009. Lexuesi: Hakim Ilazi.

  # vimeo.com/6605843 Uploaded 1,924 Views 1 Comment
 4. Fjala e Myftiu me rastin e restaurimit të Xhamisë Ramadanije ( e Llapit) në Prishtinë.

  # vimeo.com/6413640 Uploaded 460 Views 0 Comments
 5. Ders-Ligjeratë nga hoxhë Hajrullah Hoxha mbajtur në xhaminë e Çarshisë në Prishtinë me 26.08.2009

  # vimeo.com/6296598 Uploaded 1,262 Views 0 Comments

Bashkesia Islame e Kosoves

Bashkesia Islame

Official Vimeo Channel of Islamic Community of Kosovo
Kanali zyrtar i Bashkesise Islame te Kosoves ne Vimeo

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.