1. In deze eerste aflevering van eten over zee bevinden Muus en Maike zich in de Filipijnen. Hier brengen zij een bezoek aan Panay eiland waar zij de familie del Prado ontmoeten. Romy del Prado leidde het stel rond door de stad Ilo Ilo, waar zij verschillende vers markten bezochten en waar Romy honderduit vertelde over de geschiedenis van de stad. Tijdens de avond dat Muus en Maike gingen eten en koken bij Romy en Janet was de hele familie en vriendengroep uitgenodigd. Muus kookte een landkrabben bisque met een zoete aardappelsalade en samen met de vele verschillende gerechten van Janet werd het een bijzondere en vooral gezellige culinaire avond.

    # vimeo.com/90051613 Uploaded 360 Plays 0 Comments
  2. In deze tweede aflevering van eten over zee bevinden Muus en Maike zich in Indonesië. Hier brengen zij een bezoek aan het eiland Flores, waar hun gids Dino hen kennis laat maken met de lokale eetgewoonten. Ze worden bij hem thuis uitgenodigd om te komen eten, hier genieten zij van de traditionele keuken uit Flores en het gezelschap van Dino en zijn vrienden. De locale producten inspireerde Muus om vervolgens voor hen op eigen wijze een gerecht te koken. Muus ondervond deze avond dat het lang niet meevalt om met zeer beperkte middelen een top gerecht te maken...De presentatie vergde nogal wat improvisatie, maar zijn warme mango salade met rode snapper smaakte er absoluut niet minder door.

    # vimeo.com/92153585 Uploaded 31 Plays 0 Comments

Wat eten ze daar?

Eten over Zee

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.